12 yaşındaki kızı dövdü, jiletle yaraladı, tecavüz etmek isterken yakalandı.
Uzatmadan linki vereyim.
http://www.mynet.com/haber/yasam/12-...andi-1716036-1
Hiç içinizi dökmeyin hakarette etmeyin bunlar arada sırada medyaya yansıyanlar, yansımayan saklanan neler vardır kim bilir. Ama böyle sorunlar varken neden hiç konuşulmuyor, Nihat Doğan'la uğraşacağına bu millet neden sorunları derinlemesine temellerine inerek çözmek için gayret göstermiyor. Tv kanallarında bir tane psikolog çıkartmıyorlar varsa yoksa siyaset varsa yoksa reyting toplayan programlar izliyoruz. Çıkartıyorlar 3 kişiyi 5 kişiyi karşılıklı konuşturuyorlar o diyor ben haklıyım beriki diyor ben haklıyım tamamda bunların bize ne faydası var. Eğitici programlar bilinçlendirici yayınlar göremiyoruz.
Olayı gören bir vatandaş Allah'tan ihbar etmişte kız kurtulmuş, bana ne diyerek yoluna devam bile edebilirdi. Kurtuluş savaşından aklımda kalan en çok şey ülkenin namusuna göz dikilmesidir, anamıza kardeşimize atılan elleri kırmaktan hiç çekinmeyen bir millet nasıl olur da bu hallere düşebilir. Geçenler birkaç arkadaş sohbet ediyorduk. Sohbet derken zorunlu sohbet aslında benim için. Bir bayan geçiyordu of hatuna bak dedi birisi, daha sonra bir savaş çıksa da tuttuğuma yapışsam zaten savaş varken kimse kimseden hesap soramaz dedi.
Çığ gibi büyüyen bir ahlaksızlık ve insanların kendilerini aşırı derecede beğendirme sevdası. Düşmana gerek bırakmayan içimizde ki cahiller ve hainler. Peygamberimizin söylemiş olduğu bir sözünü hatırlıyorum daha doğrusu kendisinin söylediği rivayet edilmiş; siz benim gördüklerimi görseydiniz az güler çok ağlardınız. Hiç gülemiyorum inanın çok az gülüyorum nedenini bir süre düşünmüştüm acaba büyüdüğüm için mi yoksa bencil olduğum için mi bunun gibi şeylere kafa yordum ama değil gülecek sevinecek şeyler bulsam da gördüklerimiz o kadar hasar vermiş ki kalbimize gülsem bile zorlanarak güldüğümü seziyorum.
Beni başbakan yapın inanın ülke çok daha iyi yerlerde olurdu. Bu cahilliğim ile. Bilgisizim ama gözlerim kör değil. Bir sorun bir problem gördüğüm an olayın irdelenmesini boyutlarını sebeplerinin araştırılmasını isterdim, ivedi olarak çözümler üretilmesini beklerdim. Şimdi bu ülkenin sorunları bitmez ama gündelik yaşanan geçmişten beri topluma zarar veren bir şeyinde bilinmemesi yada çözümler bulunamaması en azından çözüm getirmek için gereken adımların atılmamış olması hiç mantıklı gelmiyor. Başbakan yapın dediysem sözüm sadece ona hitaben değil, geçen günler meclis karışmış çocuk gibi birbirlerine girmişler.
Allah aşkına nedir bu, hayatım boyunca kavga etmişliğim çok azdır ve çocuk olduğum dönemlerde. Milletin problemleri o kadar çok ki kavga etmeye nasıl zaman buluyorlar anlamıyorum. Kendi benliklerimizi ayaklarımızın altına almadığımız sürece değil kendi hakkımızı savunmak bu milletin hakkını asla savunamayız. Ama bence mesele hak savunmak haklarını savunmak değil, çıkarlarını menfaatlerini düşünmek.
Aman sakın sizde bencillik yapıp işi siyasete çekmeyin ben sadece atıfta bulunarak isyan ediyorum.
Bu ülkede kadına şiddet yoktur bu ülkede şiddet vardır, şiddete meyilli bir toplum yetişmekte.