2 ay kadar önce bu adamın sorumsuzluğu yüzünden çok ciddi anlamda zarara girdik. Aylık ortalama 4-6 bin lira arasında gelir kaybımız ve müşterilerimizin veri kayıpları mevcut. Kendisi hiçbir şeyi bize kanıtlayamadı farklı yerlere çamur attı olayı kapatmaya çalıştı.

Kendisi ile çok sevdiğim ve fikirlerine değer verdiğim rkalkan aracılığı ile çalışmaya başladım. Ancak sürekli sorunlar ve saçma bir veri silinme durumundan hemen sonra taşıdım ne varsa farklı bir firmaya. Ancak ciddi anlamda zarar gördüm.

Dava açmak isteyenler varsa avukat olarak kendi avukatımla görüştürebilirim.
En azından zararınız tanzim edilsin.

Açıkcası Serkan'ı biraz bile tanıyan biri olarak bu hastalık olaylarının tamamen saçmalıktan ibaret olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca para yatırılan tüm hesaplar farklı bir kişiye ait. Bu kişi muhtemelen ortağıdır. Bu kişi hakkında da araştırma yapılabilir.