TurkSpeed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herşeyi geçtim faturamı mailede gönderme hadi geçtim onları. ***** forum sahibi diye tutturdun hadi o da benim diyelim. R10 la ilgisi olmayan hiç bir konu için şikayetde bulunamazsın. Gelip bana burada her ürün için fatura kestiğinide söyleme sen bi kere fatura kesseydin mailime gönderirirdin o faturayı. Bu yüzden boşuna tartışma burada modul editlediğine ve ***** modul kullandığına dair biraz daha araştırırsam sen zararlı çıkarsın.

Bu aşağıdaki resim sana birşeyler hatırlatabilir belki
Paylaşmış olduğunuz şey hakkında en ufak bir bilgim yok. Dediğiniz gibi hakkımda her türlü araştırma yapma hakkına sahipsiniz. Artık okadar çaresizsinizki nereye saldırıcağınızı şaşırdınız. Halada doğruluğunu kanıtlayamayacağınız deliller ortaya sunup, saçmalamaya devam ediyorsunuz. Esas meselemizi unutup olayları "FARKLI BOYUTA ÇEKMEKTEN ARTIK VAZGEÇİN!" Sanırım aktif bilişimin modüllerinden birini decodelemişsiniz yada bir yerden bulmuşsunuz ve yüzsüz gibi gelip bunu burada delil olarak sunmaya çalışıyorsunuz YAZIK. Şu düştüğümüz hallere bak insanların modülünü decodeliyorlar sonra gelip birde delil niyetine buldukları modüllerin resimlerini çekip paylaşıyorlar. Bu arada faturaları illaha mail gelmesine gerek yok siteden Faturalar kısmındanda görebilirsiniz ve maillerin gönderildiğine dair bir resim: