univerakadem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimse yazmamış. Ben SEO şirketinin sahibiyle görüştüm. Yaptıkları programın algoritmasına dair bazı ipuçları verdi. Patent bekliyorlarmış şuan. Buraya yazacağım, belki bizlerden daha iyisini yapan çıkar veya tartışırız.

Şimdi google web master tools, search queries'e dayanaraktan size sitenizin hangi kelimelerden kaç ziyaretçi aldığını gösteriyor. Bilmeyen arkadaşlar için bir açıklama olsun.
Bu şirketin yaptığı ise, ziyaretçi gelmese dahi(!) sitenizin hangi kelimelerde ranking aldığını size söylüyor. Ve kaçıncı sayfada olduğunuzu söylüyor, arama hacmi sunulması ve google ile entegre edilmesi işlemi için patentin gelmesini bekliyorlarmış. Ama en azından hangi kelimelere odaklanmamız gerektiğini seçmek içinde güzel bir yöntem. Bir indirim sundu bana, ben bu hizmeti büyük ihtimalle alacağım. Burada yorumlarımı paylaşırım. Güzel olan yani rakiplerin hangi kelimelerde çalıştığını görebileceksin. Yani googleda 1nci siteyi yazarsan onun hangi kelimelerde çalıştığını görmek demek Hitli Kelime Listesi'ni almak demek.

Ama bu sistem de hala sorumuzun cevabı değil çünkü google da belli bir kelimede 1nci çıkanın bile sahip olmadığı hitli kelimer olabiliyor. Yani hala soruma cevap aramaktayım tartışmak veya bilgilendirmek isteyen olursa.

Seo'cuyum diyen, bu işte iyiyim diyen, veya bilmiyorum sorum şu diyen herkesi bekliyorum.
özelden hedef kelimenizi yazarsanız size ufak bir liste gönderebilirim.