werthamon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@yb26;

yapmış olduğum yorumu kişisel olarak algılayarak kendisinin gezinti yapmadığını sanmıştır demekki olduğu gibi gezinti yapmıyor bu arkadaş ..Ben orada isim belirtmedim hatta kendisinden de memnundum kontrol ettiğim gezintileri genelde beğen e basarak belirtirim.

Ancak Kimseye açıklama yapma gibi bir lüksümuz yok biz gezinti yapmayanları tespit ettiğimizde gruptan çıkarırız.Kendisinin o yazmış olduğu ''açıklama yapmazsanız gezmem'' tavrını şuana kadar grupta bulunan hiçbir arkadaşımız bana karşı böyle konuşarak sert biçimde saygısızlık etmemiştir..

Gruptan Kendisini bu sebeple çıkartmak zorunda kaldım..İyi çalışmalar

-------------------------------------------------

Erişimi olmayan sitelerin sorunları kendine kardeş.Gün içinde defalarca deneyip bu bağlantı kurulamayan sitelere gezinti yapamayan herhangi birimiz için diğer sitelerimize gezinti yapıldığı anlaşılırsa kurallara aykırılık oluşmaz..Siz aktif olan sitelere gezintinizi yapın yapamadığınız siteyi de belirtin sorun yok iyi çalışmalar..

--------------------------------

Çarşamba Günü gezinti yapmayan @xyor; dün yapması gereken 2 Farklı İpten Gezinti yapma görevini tmmlamıştır..

@CooL; Cumartesi izinli olacağı için bugun 2 farklı ipten gezintisini tmmlamıştır..

@SuatBayram; Dün yapmadığı gezintiyi bugun 2 farklı ipten yaparak tamamlamıştır..

@evilsith; Yapılan uyarılarımı dikkate almadığından ,diğer yöneticimiz @cwlerde; arkadaşımızın 306 numaralı mesajını dikkate almadığından ,çağrılarına kulak asmadığından ayrıca gezintilerini düzgün yapmadığından yaptığı gezintilerin biri diğerini tutmadığından gruptan çıkarılmıştır..

Ve Son Olarak; Kimsenin itiraz hakkı yoktur.Biz kimin gezinti yapıp yapmadığını @cwlerde; yöneticimizle çok iyi biliyoruz.Lütfen Diğer gruplarda da olduğu gibi grup yöneticisinin kontrol yapmadığı gibi bir izlenimde bulunmayın..Sağlam bir grup içerisinde çalışalım diyorsanız lütfen kriterlerimize uygun olarak gezintilerinizi tamamlamakla kalmayıp çağrılarımıza sorularımıza da cevap verin...

İyi çalışmalar..

Sessiz kalmak suçu kabul etmektir. İp adresimde veya yapmış olduğum gezintilerde bir sıkıntı bulunmamaktadır. Gruptan çıkartmışsınız sorun değil ancak burda yapılan bir yanlış var. Belirttiğim saatlerde gezinti yapılmıştır. konuyu fazla uzatmak istemiyorum şüphesi olan arkadaş varsa özel mesaj atabilir ve ip adresimi kapatmadan verebilirim.