site erişimleri turhost'un telekom ile alakalı yaşamış olduğu bir sorundan ötürüdür. ilginize teşekkür ederim.
-------
bunun dışında belirtmek istiyorum ve arkadaşların dikkate almasını rica ediyorum: Siteleri gezme işlemini belirttiğiniz mesaja
xxxx ip
xx
yy
kısalığında mesaj yazan ve net tamı tamına 20 dakika belirten arkadaşlar acaba konuya mesaj yazmaya bile bu kadar üşeniyor iken siteleri ne şekilde geziyor ve ne derece ciddiyet gösteriyordur ??
Gezintiye başladığı ve konuya mesajı yazdığı saatten 15 dakika sonrasında gezinti bitişini yazıyor ve başlangıç ile bitiş süresi arasındaki süreyi 20 dakika olarak geçiyor. Peki bunu nasıl yapıyor ?
Örneğin 16:30 da mesaj yazmış 16:25 gezinti başlangıcı diye bu normaldir gezintileri yapacağı siteleri açar ip adresini ve alır mesajı yazar fakat 16:45 son düzenleme süresi ile de gezinti bitti 16:45 diye belirtmiş. Bu arkadaşlar ne ara siteleri ara sayfalar ile 20 dakika gezdi, ne ara siteleri kapattı ve gezinti bitiş saatinden önce nasıl konuya mesaj yazdı şaşırtıcı bir durum.
Ben en kötü gezintimde siteleri google'dan ayrı isim aratarak, alexa linklerinden ayrı tıklayarak aralardaki sayfaları ayrı ayrı gezerek, hatta bazı zaman sitelerin alexa'daki detaylarını alexa ücretli üyeliğimden inceliyorum ve gerekirse isteyen olursa alexa linklerini iletebilirim o doğrultuda backlink alabilirler diye ilgilenirken, bu şekilde sadece adı gezinti tanımlanan şekilde iş yapmak hiç hoş değil... 4-5 dakika ana sayfa açıp kapatan arkadaşlara bu sözüm kimse üzerine alınmasın. Bu süreyi de en yakın zamanda takip edebileceğim bir sistem ile buradan isimleri belirteceğim. Okuduğunuz için teşekkürler...