2012den beri natro ismindeki şirketle çalışıyorum.yapmadıkları kalmadı.yeter artık, sabrım da bir yere kadar.bu firmadan kesinlikle ne domain, ne hosting alın.wordpress kurulu, özel tema yaptığım, hitli web sitemi dün gece hiç habersiz bir şekilde silmişler.içindeki özgün içerikleri falan geçtim, temayı yaptırdım onu geçtim HİTLER VE ADSENSE GELİRİME NE OLACAK?
daha geçen hafta bir diğer siteme ulaşılamadı. hiç bana da haber vermediler. sitem kapalı duruyor. millet telefonla arıyor, mail atıyor. natrodakiler hala daha haber vermiyor.ben destekten sordum "niye kapattınız yine?" şeklinde.cevapları ise sunucular çok yoğun o yüzden.daha öncede HEP ONLARIN hatası olduğu halde ben destekten sormuştum.
NATRO'ya üye olanlar destekte verilen şu cevabı çok iyi bilirler.
bir natro atasözü:
"BU HATA BİZDEN DEĞİL SİZDEN KAYNAKLI."
domain veya hosting alırken 1000 kere düşünün ve asla natro'dan almayın.
daha dün üstteki domaini almıştım. o domaine blogger dns eklenmediği için desteğe kibarca detaylı bir yazı attım. adamlar hem yeni aldığım domainin sorununu düzeltememişler, hala dns eklenmiyor. hem de alttaki eski web sitemi sıfırlamışlar. ondan sonra bana yazmışlar dns sorununu düzelttik, tekrar deneyebilirsiniz. sabah olunca bir bakayım dedim eski sitem açılmıyor. yeni web sitemin de dns sorunu çözülmemiş. adamlara "eski sitemi de bozmuşsunuz, açılmıyor" yazdım. bana verdikleri cevap şu: "şirket olarak yedek almıyoruz." zaten siz bozdunuz siteyi? ne yedeğinden bahsediyorsun? adamların destekte çalışan hiçbir elemanı bu işlerden zerre kadar anlamıyor. yeni siteyi geçtim oradan baya vakit kaybettirdiler ama eski sitemin özgün teması, özgün içerikleri, adsense geliri ne olacak? adamların umrunda bile değil. biz yapmadık diyorlar. üstüne üstlük hala daha biz ellemedik yedeklerinizi aldıysanız localden atın diyor.ya sabır...