HighVoltage4 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
meyve veren ağaç taşlanır bizim toplumumuzda, şuana kadar görmedim kalite var bu işte, eksiklikleri olsada... bir de güncelleme çıktı fakat indiremeden yok olmuş tekrar, "yeni duyuru bulunmamaktadır" yazıyor. bu dosyalara nereden erişebiliriz? Birde inşallah android ve ioslarda sorunsuz izlenim özelliğine kavuşmuştur.
ANDUIN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla Geçtiğimiz perşembe ya da cuma günü çalıştığım yer için böyle birşey arıyordum, Scriptin TR versiyonunu biliyordum R10'dan, farklı özellikler lazımdı bana. Konuyu da uzun zamandır takip etmiyordum. Şans eseri internetten araştırırken VideNox'u gördüm dedim aaa alpvideo ile aynı neredeyse, contact kısmında izmir telefon numarasını görünce de çok sevindim. Aradım ve Mert diye bir arkadaş çıktı telefona. Dedim alpvideo ile aynı bir iş ilişkisi var mı script aynı, sirenox bizim firmamız aynı yazılım zaten alp ile birlikteliği biraz anlattı ve sonunda bende yurtdışı versiyonunu satın aldım. Sağolsun çok ilgilendi hala da sorunlarımı çözmem de yardımcı oluyor.

Ben kendi adıma çok teşekkür ederim, çok başarılı bir iş çıkarmışsınız.
Saygılar...
Kadir.
İngilizce versiyonunda yada videnox 'da sorun yok hocam alp video 'dan dolayı sorun yasıyoruz.Firma aynı firma ancak alp video hala eski .Tabi bazı aksaklıklar olabilir ancak kronik sorun haline donusmemeli.Bizide videonox 'a geçirebilirlerdi.Yada farklı bir varyant düşünülebilirdi.Huseyin Bey 'den scripten memnunuz ancak hiç değilse sorunlar çözümlense yetecek. alp video sanki kusura bakmayın baska firmanın urunuymus gibi oldu hiç olmamış bu yapı.