İnternette bir efsanedir devam ediyor. Bir hırsız olmadığım/olmadığımız kalmıştı onuda olduk. Siz daha çok laf yapmadan ben son noktayı koyayım. Videnox, Sirenox Yazılım ve Bilişim Teknolojilerinin bir ürünüdür. Kaldıki bende bu şirkette ortağım.
Bir kaç forumda hatta r10da gördüğüm kadarı ile sanki çalıp, satıyormuş gibi yorumlar yapılmış. "Hatta bazıları ben biliyordum zaten bana inanmıyordunuz bakın çıktı ortaya" gibi laflar sölemişler. Bu durum gerçekten çok garip, yahu neden bir Türk güzel bir şey üretince illa çalmış algısı koyuyorsunuz. Bide bunu yapanlar benim vatandaşımlar.
Zaten yazılımı wareze düşürmeye çalışanlarda gene Türkler. Yani artık nerdeyse videnox'un Türklere satışını engellicek duruma geldik.
Abi yapmayın ya cidden bizler öle güzel geri dönüşler alıyoruz ki site altındaki Turkey yazısının bile bize gurur veriyor, Türkler gelmiş hırsızı diyor.
Elin yabancı elinize sağlık çok güzel bir iş çıkarmışınız der Türk gelir hırsız der. Gül mü ağla mı?
Öncelikle olarak player,youtube ve bir kaç kronik sorundaki hatalar hazırlanıyor. Biraz gecikmeli olduğunun farkındayım lakin ancak olabilir.
Valla Geçtiğimiz perşembe ya da cuma günü çalıştığım yer için böyle birşey arıyordum, Scriptin TR versiyonunu biliyordum R10'dan, farklı özellikler lazımdı bana. Konuyu da uzun zamandır takip etmiyordum. Şans eseri internetten araştırırken VideNox'u gördüm dedim aaa alpvideo ile aynı neredeyse, contact kısmında izmir telefon numarasını görünce de çok sevindim. Aradım ve Mert diye bir arkadaş çıktı telefona. Dedim alpvideo ile aynı bir iş ilişkisi var mı script aynı, sirenox bizim firmamız aynı yazılım zaten alp ile birlikteliği biraz anlattı ve sonunda bende yurtdışı versiyonunu satın aldım. Sağolsun çok ilgilendi hala da sorunlarımı çözmem de yardımcı oluyor.
Ben kendi adıma çok teşekkür ederim, çok başarılı bir iş çıkarmışsınız.
Saygılar...
Kadir.