Prostavaryo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle bu birleştirme işinin kolay olmadığını bilmek lazım.

TÜm dosyalar birleştirilemez. Eğer birleştirilirse hata çıkar.

Yukarıda belirttiğim iki dosya da css dosyası ama birleştirilemez. Media typelaro farklı.

Bu dosya da birleştirilemez.

Kolay anlaşabilmesi açısından bu örnekleri yazdım. En ufak bir hata sitenin dağılmasına neden oluyor.

<body></body> taglari arasındaki js dosyaları bilrştirilmiyor. Bu özeliiği ekleyeceğim.

Böyle yapmak en kolayı. WPFC ile insanlar suya sabuna dokunmadan optimize ediyorlar. Temel felsefe bu. İnsanlara seçtirmek kolaya kaçmaktır.
Birleştirme konusunda %100 detaylı bilgim yok maalesef ama dediğiniz gibi belki bozuluyordur, belkide Autoptimise scripti değişik bir optimize ile sağlıklı birleştiriyor olabilir. Çünkü tek bir scripte düşürüpte kendi sitemde sağlıklı çalıştığını gördüm. Çalışma mantığı belki geliştirilmişte olabilir vs. o konuda net bir şey diyemiyorum.

Ayrıca, bir önceki anlatımımda da belirttiğim gibi her sayafaya 1 script şeklinde oluşturulursa daha iyi olur diye düşünüyorum.

JS isimlerinin oluşturulmasındaki neden rakamsal dizeler kullanılıyor? Her cache silindiğinde aa.html sayfasına aynı js dosyasımı atanıyor, yoksa yeni bir tane 234563259439828593/21342134index.js şeklinde dosya tekrarmı oluşturuyor?

Cache ismi ile aynı şekilde /aa/index.js , /bb/index.js şeklinde klasör tabanlı kullanılsa SEO açısından daha iyi olmazmı?

Şu an birden fazla scriptin sunucuyu yorduğu ve daha fazla yer kapladığı için maalesef CSS ve JS birleştirmeyi kullanmıyorum maalesef...