NexSunucum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence bir firmaya göre ağır kelimeler söylüyorsunuz bence dediklerinize dikkat edin.

Saygılarımla
Senin iftiraların çamur atmaların ağır değil benim sözlerim ağır öylemi? Kimseyi yalan yere suçlayamazsınız. Ben sizin hakkınızda kötü itamda bulunsam emin olun siz daha ağır konusursun. Biraz insanlık var insanlara iftira atıp işleriyle ekmek paralarıyla oynamazsınız.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:07:57 -->-> Daha önceki mesaj 02:54:35 --

furkanturkyilma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@TurkSpeed; Evet bunu bilmeniz iyi olmuş, "kimsenin kimseye iftira atmaya hakkı yok". Ama bu cümle kendi kendiniz ile çelişmekte. Hangi firma vvarez bir sitede reklam vermek isterki. Rica ediyorum böyle bir firma varsa çıksın ve ben veririm desin. Herşey siz olduğunuzu işaret ediyor artık uzatmayın bence, affiliate olsa bile Zehir bey facebook hesabında neden turkspeed sitenizin reklamlarını affiliate linksiz paylaşıyor? Ayrıca gidip yeni hizmet oluşturup buraya delil sunmak kolay. Madem bu siz değilsiniz bu kişi sizin affiliate hizmetinizi alan basit bir müşteri. Bu kişi için kestiğiniz faturaları delil olarak sunarmısınız?
Ben orada konuda da yazmışım zaten hala neyin davasındasın anlamış değilim? Ya siz okuma bilmiyorsunuz yada cahilsiniz. Önce yazdığım yorumları dikkatli okuyun. Satış ortaklığında olsun yada olmasın şimdi müşteri gönderiyorum bana komisyonumu gönder demesi yeterli.

Ayrıca nereye nasıl reklam vereceğimde sizi ilgilendirmez ben müşteri kazanmasam gidip siteye reklam vermem. He diyorsun ya kim böyle sitelere reklam verir diye buyur sana 2014 ayına ait bir arşiv kaydı gönderiyorum.

https://web.archive.org/web/20140207...://cryptr.org/

Daha fazla insanlara gelip sensin diyerek iftira atmayın ben olsaydım gelip senin yada bir başkasının lisanslı ürününü kullanmazdım. bunuda böyle bilmiş olun.

PsdBul konuyu inceleyin lütfen ben daha yorum yazmıyorum. Bundan sonra yönetimdedir. Haklı yada haksız ben burada iftira atılmasından sıkıldım.

Allah yukarıda görüyor bunuda unutmayasın Türkyılmaz.