Neden kafa yoralım? İşimizi düzgün yapıyorsak ban yeme riskimiz de olmaz. Ben adsense hesaplarıma giriş dahi yapmıyorum. Bir ödemeler kesinleşmiş mi diye bakıyorum, bir de işleme girmiş mi diye bakıyorum ve haftalık analiz yapıyorum eski haftalara göre.. Aynı bilgisayardan 5 tane hesaba giriş yapıyorum, hatta bazen 4 reklam birimi bile yayınlıyorum. Sizin siteyi kullanma amacınız spam değilse ve bu siteye girince belli oluyorsa google her şeyinize müsama gösterebilir. Onun ince ayarını iyi bilmek gerekir. Biz google'dan para kazanmıyoruz, google bizden para kazanıyor.
Sen ban korkusuyla mı yaşıyorsun yoksa? Hiç sanmıyorum. Peki neden böyle bir mesaj bıraktın o zaman? Fuat bey
Fatihçim

Öncelikle merhaba,
Benim ban yeme korkum olmadığını hatta 2,5 senedir hiç ban yemediğimi ban yiyecek herhangi bir işlemde bulunmadığımı ve bulunmayacağımı bu işi bana öğreten biri olarak senin daha iyi bilmen lazım değil mi kardeşim

Ben bu ödemeler kısmında tartışılan bazı konulara karşıyım malum bazı arkadaşlarımız yeni bazılarıda ödeme konularında yetersiz bilgilere sahip olduğu için öylesine bi atıfta bulunmak istemiştim.
Google'a gelince evet her ne kadar o bizim üstümüzden para kazanıyor gibi görünsede her zaman riskin büyüğü bizden yana değilmi kardeşim.Hiç bir günahı olmadan banlanan arkadaşlarımız hiç olmadı mı da sen bana böyle soru sordun

Neyse fazla döktürmeye gerek yok yazmaya devam edersek sabahı bulcaz