merhaba,
satış ortaklığı ile çalışan müşterinize daha önce yaptığınız ödemelerden herhangi birinin dekontunu, komisyon faturasını ve varsa satış ortaklığı linkini konu ile ilgilenen yöneticilerden birine gönderebilir misiniz? konunun seyri değişebilir, o yüzden yorum yapıyorum.
iyi çalışmalar.
Satış yapan kişinin ürün hizmetlerinde ki resmini iletmiştim zaten bir önceki konuda. Burada boşu boşuna polimik yapmaya gerek yok.
Hesabında olan vps paketleri kendisine ait reklam karşılığında verdik. Burada bir adet reklamımız mevcut. İstediğim yerede reklam verebilirim ister google reklamları ister forum siteleri bana cazip gelen yerlere reklam verebilir.
Soldaki windows hosting bölümünde affiliate linki mevcut sağdakinde affiliate yok o bizim vps karşılığı verdiğimiz reklam. Yanındakinde affiliate mevcut. Tıklandığında bunu görebilirler.
Ayrıca sadece affiliate den yönlendirdiği kişilerden değil normal gönderdiği linklerden de ücret alıyor.
Daha fazla konuyu uzatmıyorum yönetimi gelsin gerekeni yapsın. Kimsenin kimseye iftira atmaya hakkı yok!