Altınsoft dan öncelikle 3 aylık 1 ingiltere 1 adet tr vds aldım r10 vds satışından vds aldım fakat sunucuda olan problemi halletmediler bana ram satmaya çalıştılar daha sonra problemin sunucuda olmadığını destek paketi satın almamı söylediler. Aynı zamanda eğitim hizmeti vermediklerini belirtiler. Duruma itiraz edince de önce paypal dan şikayet ettim tr vds için geri iade istedim paypaldan ve hak talebine yükselttim,daha sonra vds ye girmeye çalıştığımda vds nin hem ingiltere hem de tr vds ye giremedim. daha sonra destek açtığımda şirketin zarar ettiğini paypaldaki durum çözülünce açılacağını söylediler sonra paypaldan diğer hizmeti de hak talebine yükselttim işin asıl komik tarafı ikinci şikayeti açtığımda beni komple sistemden sildiler yani paypal itirazım red edilse dahi sisteme beni geri almayacaklar.
Panel

destek
server paneli
fakat paypal da ürün itirazına tam olarak itiraz edebilecek yerleri işaretlememi istediği için hosting e açılabilecek işaret olmadığı için hak talebini kaybettim ilk önce ram satmaya çalışıyorsunuz daha sonra teknik destek öncelikle sorunun teknik sebeplerle olduğunu söyleyin daha sonra
cevap muhtemelen şu sekilde olacak teknik destek ücretlidir teknik destek paketini satın almanınız gerekmektedir. Eğitim desteğimiz yoktur dedikleri gibi. benim itirazım teknik desteği almak yada almamak değil benim itirazım samimi değilsiniz önce teknik destek olur daha sonra ram satarsınız anlarım fakat altınsoft olarak benim itirazımdan dolayı benim vds durduramazsınız. zaten paypal bana veya size hangimizi haklı bulursa ona göre davranarak vds durdurur veya silersiniz. zaten kullanmadığım ayların parasına itirazım var kullandığım ayın değil bundan sonra aldığım vds yada ne olursa aylık alacağım buda bana akıl parası olsun. sizde bilgilenmiş olun bu sayede firmayı görmüş olun