CanKarabulut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 tur parfum vardir. 1. orjinal parfum 2. serpme yontemiyle yapilan parfumdur.Kisaca anlatayim orjinal parfumler cok mesakatli olduklari icin fiyatlari pahaladir. Koku kalicilgi cok cok yuksektir . Nasil yapiliyor derseniz formulleri toplanan bitkiler kimyasallar birlestirilip dev kazanlarda kaynatilr . Belli bir kivama gelip ozleri alinir. Kapali odalarda hatta isiksiz ortamda bekletilir son derece kaliteye ulasmak icin .Testerlarda bunlarin yan dallaridir.1 tane orjinal urunden alinip 3 sise 5sise ye bolmeyede serpme denir. Koku kalicilik cok fark olmadan benzetilen urundur.
hocam iyi satışlar , yanlış anlamayın beni lütfen ama

normalde tester dediğimiz-denilen şey markanın mağazalara müşterilerine kokuyu tanıtsın diye ücretsiz verdiği şeydir ve bu testerlar orjinal diye aldığımız kutudan çıkan parfümün ta kendisidir yani üretim yöntemi felan farklı değildir kesinlikle.(tekin acar kozmetikte çalışırken calvin klein ve aynı dist. parfümlerini tanıtmak için eğitim almıştım bilgim buradan..)

sizin anlattığınız üretim olayında ben şunu anlıyorum 3çeşit parfüm var , orjinal - replika - çakma ve sizinki kaliteli replika

ya siz testeri bilmiyosunuz yada biz bilenlerin bildiği tester algısını farklı yerlere çekiyosunuz.