Öncelikle hayırlı satışlar
birkaç sorum olacaktı aldığım numaraya her zaman ulaşabilecek miyim sadece bana özel mi olacak numaralar daha öncede benzer şekilde numaralar aldım ama hesaplarım çoğu kapandı bazıları 2 hafta içinde bazıları 2-3 ay sonra böyle bir sorunla karşılaşmayacağımın bir garantisini veriyor musunuz? Bu sistemle açıp en az 3 aydır sorunsuz kullandığınız hesaplarınız var mı? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
Sağ olun. Aldığınız numara gerçek İngiltere Yerel-Mobil-Uluslararası numaralardır.
Ve bu numarlar gerçek olduğu için hiç bir şekilde blacklistte bulunmazlar. Kullanılmamışlardır. Benzer şekilde numara aldığınız site 3c.co.uk sitesi ise eğer bu sitedeki telefonlar şu an blacklistte yani kapanma ihtimalleri çok yüksektir. Eskiden almış olduğum numaralar ile açılmış 1 2 aylık kanallar mevcut. Bakın numaraları satın alıyorum. Satın aldığım için bu hizmet oluyor. Numaraların 1 aylık ücretini vererek alıyorum. Set-up + 1 aylık ücret bu yüzden ucuza geliyor numaralar. Normalde landline yani yerel numaraları 40 kuruşa almanız imkansız. En ucuz site bile 0,99 dolara satar.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:04:43 -->-> Daha önceki mesaj 11:55:19 --
Kampanyayı açıyorum +15 ve Gmailde Sıkıntısız Çalışan 100 gerçek Numara 40 Tldir. Sınırlı sayıda numara vardır.