Bir arkadasa referans olarak yarin urun gondericem . Onun yorumlarini alabilirsiniz. Oda begenirse birden fazla alacak . Soyle diyim ben diger parfum satan arkadaslari bilemicem ama olayi kisaca soyle anlatiyim . 2 tur parfum vardir. 1. orjinal parfum 2. serpme yontemiyle yapilan parfumdur.Kisaca anlatayim orjinal parfumler cok mesakatli olduklari icin fiyatlari pahaladir. Koku kalicilgi cok cok yuksektir . Nasil yapiliyor derseniz formulleri toplanan bitkiler kimyasallar birlestirilip dev kazanlarda kaynatilr . Belli bir kivama gelip ozleri alinir. Kapali odalarda hatta isiksiz ortamda bekletilir son derece kaliteye ulasmak icin .Testerlarda bunlarin yan dallaridir.1 tane orjinal urunden alinip 3 sise 5sise ye bolmeyede serpme denir. Koku kalicilik cok fark olmadan benzetilen urundur. Benim testrr urunlerim esans degerleri yuksek parfumlerdir. Ayirt etmek imkansizdir.Cunku cogunu kendim kullaniyorum . Ben oradan aldim buradan aldim gibi yalan seyler soylemiyorum acik ve net . Gumrukten aldim hava alanindan aldm gibi seylerde. İnternette uyguna gordugunuz bu parfumler bu sekildedir baskalari biraz daha komisyon koymus halidir . Ben uygun fiyata veriyorum cok kar gutme amacina ihtiyac duymuyorum . Herkesin isi gorulsun saygilarimla