DenizVARLI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk olarak benim lafım ilemi hareket ediyorsunuz siz? Furkan zaten size modülü teslim etmiş siz onu kullanmışsınız sorun varmış halletmişsiniz sonra 1-2 hafta sonrada modül çalışmıyor demişsiniz acaba crack yüzündemi bozuldu o modülünüz? Zehir ile Kaan arasında anlaşmaya göre benden cpanel lisansını istedi cracklayıp satıcaklar bende vermedim Zehirde burada sizin elemanınız oluyor sanırım turkspeed reklamını yaptığına göre konu oraya gidiyor ss aşağıdadır.

Belkide o Zehir adlı kişi siz olabilirsiniz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:33:03 -->-> Daha önceki mesaj 00:30:33 --

zaten illegal grup işletiyorsunuz ve sizin ne olduğunuzu herkes biliyor buraya gelip milleti lekelemeyin.
http://www.narkoz.gen.tr/

Insanlara daha fazla iftira atmayin. Okuma özürlümüsün satis yaptikca kar alan musterim dedikce hala okumadan cevp atiyorsun! Ayrica o resimde ben ömer yada cumali ismini göremiyorum. Bizim calisanlarimiz belli. Satis ortakligi sistemimizde aktif iatwyen istedigi gbi satis yapip ücretini alir. Bu iftiralariniz devam ederse yönetime bildirecegim. Insan gibi yanlis modul video su attim yada dogru diye arkasinda dur ona göre suçlu sucsuz anlasilasilsin!