Hala yalan dolan, kurtulmak için yapmayacağınız davranış kalmamış. Ben burada Burtiye yüklenmiyorum, aksine onla telefonda dahi görüştük özel bir şikayet konusu oluşturmayacağımı dahi söyledim. Sadece bu konu üzerinde gerçekleştirdikleri yüzünden ismimin karalanmasına müsade edemem ve yetkisinin rekabetimizi olumsuz etkilediğini düşünüdüğümü söylüyorum tabiki bu forum yönetiminin kararı. Bu arada sen çok iyi biliyorsun hangi modül bizim hangi modül kimin. Deniz dediğiniz kişiyi tanımam etmem benim modülüm olduğunu nerden çıkarmış hiç bilemem ama bu modülün o modül olmadığını zaten biliyordun, o modül whmcsmod un modülüydü açıkça belliydi. Benim modül dosyalarımda json dosyası olmadığınıda çok iyi biliyorsunuz. Benim modülümü gördüğünde destek talebinde command ları nasıl ekleyeceğinizi soruyordunuz birden ne değiştide dil dosyalarının bile aynı olduğu kararına düştünüz? Çünkü herşeyin bilincinde yapıyorsunuz, banlanmam sizin egonuzu tatmin edecek ve sitenizde paylaşımlara devam edip insanların modülünü çalmaya devam edip, "sıradaki esx modülüm gibi" decode edip paylaşıcaksınız. Şuraya bakın birisi gen.tr site alıyor kendini vvarez topluluğu diye tanıtıyor. Üstüne üstlük vps alıp satışını yapıyor. Koskocaman hacker grubunun lideri(!) sizden vps alıyor ve sitenizin tanıtımını yapıyor işe bakın gerçekten şaşırtıcı
O modülün sizin olduğunuzu nasıl çıkarttım diyorsunuz cevabını vereyim şimdi asro.com.tr'den ömer ay veya kaan girgin sizden modülü almış sanırım ilk olarak. Sonra doğukan adlı biri bu asro.com.tr'den teamspeak3 modülü almış ömer isimli asro.com.tr çalışanından ve doğukan adlı kişi bu teamspeak3 modülünü çalıştıramadı ömerden destek istedi ve ömer bu doğukan adlı kişiye sert bir biçimde laflar etti yardım etmiyorum falan filan üstüne küfürde var eğer teamspeak3 modülünü onlar yapmış olsaydı zaten kurulum desteği verirdi. Eğer bir yanlışım var ise cezamı çekmeye razıyım hayırlı geceler