Konuyu iyi incele Türkyılmaz! Orada adam video paylaşmış video da benim whmcsmod sitesinden aldığım modulun aynısı bende altına cevap olarak yazmışım bu modul hiç bir şekilde Türkyılmaz a ait değil diye. O video yu paylaşan arkadaşa gidin sorun! Video da Türkyılmaz ın modulu sorunsuz çalışmakta işte kanıtı diye video atmış!
O video ya istinaden ben gidip bu video daki modul Türkyılmaz ın değil dedim!
İkincisi burtiye de suç atamazsın o konu altında DenizVarlı sizin modulunuz olduğunu iddea ettiği video yu paylamış!
Burada resmide var konuya girip kendinde bakabilirsin. Konuyu yarım yamalak okuyarak gelip yorum yapma! DenizVarlı nickine sahip kişi bu Türkyılmaz ın modulu çalışıyor sorun yok demeseydi Burti be vvarez modul demezdik. Bunun hesabını sen DenizVarlı ya sor.
Son olarak Hizmet aldığım firma olan class bilisim başka firma ile çalışmıyorum! Firmada 2 adet sunucum mevcut haftada iki gün ziyaret ediyorum burası seni ilgilendirmez! Haftada iki gün ofisinde olduğum için adam senin isminide duyduğu için adam gibi sana ulaşmasını söylerim demiş ama sen kendini aşmışsın artık kuyruk acına nereye sataşacağını şaşırmışsın bi burti bi ben bi başkası!
Etrafta narkoz da narkoz deyip duruyorsun. Narkoz un sahibini yakından tanırım sende o kişiyi çok iyi tanırsın daha r10 dan yeni banlandı! O zehir dediğin adam vps sattıkca benden komisyon alıyor. Bir derdin varsa git onunla iletişime geç. Ben burada satışıma bakarım!
Teamspeak modulune gelecek olursak modul tek seferlik değil aylık yanlış yazılmış olabilir. Madem tek seferlikti girip satın alsaydın siteden bakalım iade mi ediyorduk yoksa gerçekten lisansmı veriyorduk! Resmi sitesinde de aylık 5 dolar...
Ben gerekenleri söyledim. Umarım konuda ki yorumları dikkatli okursun. İyi forumlar.