Selamlar,

3 gündür büyük bir hayretle ağzım açık şekilde konuyu abilerimin yardımıyla takip etmeye çalışıyorum.

Cevaplarımı madde madde yapacağım ki okadar çok cevap biriktirdim ki aklımda, düz yazı şeklinde çok karmaşık olacağını düşünüyorum.

1- Modülün çalıştığına dair kanıtları sundum gerekirse tekrar sunarım, bahsettiğiniz hatalara ait kodlar modülün son sürümünde silineli uzun süre oldu. Size modülü güncellemenizi her seferinde söylüyorum ama hala olmadığını söylüyorsunuz ama işe bakın ki diğer müşterilerimizin "hiçbirisi" son güncellemeden sonra belirttiğiniz konularda bir şikayetlerinin olmadıklarını söylüyorlar.

2- Banlanmamı fırsat bilip konuyu açmanız ayrı bir yana, modülün o dosyasının bana ait olmadığını bildiğiniz halde gelip, o dosya üzerinden benim modülümün vvarez olduğunu belirtmeye çalıştırıp iftira atmaya çalışıyorsunuz. O dosyanın bana ait olmadığını başından beri biliyordunuz. Çünkü benim modülümde,

böyle bir kısım bulunmuyor. (Sırf bu resimi atabilmek için whmcsmod.com dan modülü satın aldım)

Ama işe bir bakın ki,

Burada dil dosyalarının bile aynı olduğunu söylüyorsunuz. Bir önceki resimde atmış olduğum resimde görmüş olduğunuz gibi yazılar İngilizce, ama kendi sitenizde satışa sunup, bilgi merkezinde paylaşmış olduğunuz makalede o kısımlar Türkçe!

Benim modülümde öyle bir kısım olmadığını bildiğiniz halde yinede bunu bir delilmiş gibi gösterdiniz. Bir yorumda atılan CodexN.... gibi bir firmanın videosundaki modülde zaten bize ait değildir, hangi arkadaş attıysa yanlış bir düşünce içinde atmıştır. Herşeyi bıraktım sizde Türkçe olup, whmcsmoddan kendimin almış olduğum modülde o kısımlar İngilizce fakat(!) şansa bakın ki modülde o kısımların düzenlenmesi için json dosyasında bir alan bulunmuyor. Buda demek oluyorki modülü decode edip, satıyorsunuz, hemde 30 TL'ye

Eğer diyorsanız ki, modülü alıp satıyorum, modül whmcsmod da aylık 5 $ yani yaklaşık 12 TL, ama sizin sitenizde Tek seferlik olarak gözüküyor, ve whmcsmod üzerinde tek seferlik lisans 30 $. Sizde 30 TL ye satıyorsunuz. Sanırım kurlar karışmış, neyse herşeyi bıraktım birazda narkoz a geçelim;

3- Herşey süper narkoz whois bilgilerinde class bilişim gözüküyor, class bilişim aradığım zaman Cumali Karakaya müşteri ise neden Cumali bey salı ve çarşamba günleri geliyor denip, sonrasında Cumali bey bana destek talebinden bana ulaşmaya çalıştınız diyor. Hadi diyelim ki bu narkozun sahibi Cumali bey değil, Zehir yani narkozun sahibi neden(?!) turkspeed.com un reklamını yapıp duruyor.

Bana önce bunları açıklayın, ayrıca whois bilgilerinde mustafakose.com.tr yazıyor Mustafa Köse bey, bu site size ait değil, neden mail bilginiz bir AKP Antalya milletvekilinin sitesi? ***** paylaşım sitesi nasıl .tr uzantılı bir alanda barındırıyor oda şaşırtıcı bir durum.

@Burti; her nekadar biz yokken yerden yere vursada kanıtsız delilsiz ben daha yorum yapmamışken benim modülüme vvarez diyip sınırsız ban hakediyor desede ben onu koruyorum.

Modüllerimiz(!) bu forumda şifrelemesi çözülüp ücretsiz dağıtılıyor. Her nekadar benim modülüm orada olmasada orada bir dostumun(!) modülünün olması beni çok üzüyor. Bu yüzden bu kişilere gerekli cezanın verilmesini istiyorum, herşey tamamiyle ismimi karalama amaçlı yapılmış olup, önceki ASRO denen firmanın benim onları banlatmam sonucunda planlanan birşey olduğunu düşünmekteyim.

4- Modülümün vvarez olması için whmcsmod çıkarmadan 3 ay önce benim bu modülü satışa sunmam nekadar etik oda kafalarda ayrı bir soru işareti yaratıyor. Sanırım ben özel güçlere sahip birisiyim, daha kodlanmayan modülleri önceden vvareze düşürebiliyorum.

5- Herşeyi bir yana bıraktım sanki üzerimizde sattıktan sonra destek vermiyor, ilgilenmiyor, bozuk satıyor yankısı uyandırılmaya çalışılıyor. Benim yokluğum üzerinden iyi prim yapmışsınız, tebrikler...

@Coskun; @PsdBul; @Sikayet1;

Gereğinin yapılmasını arz ederim.