kanalın spamdan patlamış yani durduk yere değil birden ne kadar video abandıysan youtube bunu farketmiş ve sana yolu vermiş : ) en az 50 video yeterli
Dostum gerçekten dahisin süper zekasın bravo olayı hemen çözmüşsün tövbe tövbe saçma sapan yorum yaptığının farkındamısın bilmiyorum ama burada 3 yıllık youtube geçmişi olan adeta Usta olmuş kişiyle konuşuyorsun başta bunu belirtim bana işimi öğretmeye kalkışma Türkiye de kimse Youtube da para kazanma nedir bilmezken ben güzel paralar kazanıyordum

(Zaten bu sistem Türkiye kapalıydı sonradan açtılar)
Herneyse konumuza dönelim Kanal da toplam 6 tane video yüklüydü telifsiz eşleşensiz 2 aydır açık olan kanaldan söz ediyoruz burada o kadar çok dikkat ediyordum ki her kanalımın ip adresi özeldi ve 2 aydır kapanan kanalıma giriş çıkış dahi yapmamıştım özel yazdırmış olduğum Api destekli programımdan kanalı takip ediyorken kapandığını gördüm
peki nasıl kapandı onuda kısaca anlatim sana belki bişeyler öğrenirsin

Youtube spam algoritmasını iyice geliştirdi artık kanal da açıklama ve etiket haddinden fazlaysa veya anlamsızsa youtube kendi kendine otomatik flag atıyor ve kanalın spamdan kapanıyor, aynı şekilde eşleşen veya dünya genelini aşmakta iyice zorlaştırdı eskiden sadece ekran karartarak veya zoom yaparak geçtiğimiz telifli videoları şimdi çerçeve bile koysan fayda etmiyor tam eşleşeni geçtim diyorsun güzel izlenim alıyorsun bir kaç gün sonra kontrol ediyorsun videona dünya geneli gelmiş
3 yıl önce böyle bir sistem varmıydı Evet ama spam algoritması zayıftı aynı anda 1000 video yüklememe rağmen kanal ayakta duruyordu ben dahil bu işi bilenler güzel paralar kazandı şimdi özellikle yeni başlayanlar için bu iş yapılır mı EVET ama spamcılar için çekilemez bir hal aldı.. şu an da biz profesyoneller dahi eskisi kadar çok para kazanamıyoruz 400 tane kanalım vardı günde en az 5 - 6 tanesi kapana kapana 200 tane ya kalmıştır ya kalmamıştır takip bile etmez oldum durup dururken ya topluluk geliyor yada saçma span eşleşen atıyorlar yüklediğim videoların hepsi de temiz telifi aşılmış videolar kısacası artk youtube özgünlük istiyor yeni başlayanlara önerim ÖZGÜN kanallar yapın spam a hiç bulaşmayın

sana da bir tavsiye bundan sonra olayı anlamadan - dinlemeden yorum yapıpta kendini gülünç duruma düşürme kalın sağlıcakla