BotMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli Arkadaşlar..
Film sektörüne uzun yıllarını vermiş Her Türlü Rip encode işlerine odlukca hakim biriyim..
Aynı Zamandada İnternet araçları Portable yada ücretli tüm programların kimini Profesyonel kimini az buçuk kullanabilmekteyim..
Bizim sektorde işler biraz durgun olduğundan Youtube işlerine yöneldim 1-2 Haftaadır ve ilk kanalımda yaptıgım tek paylasımı Sitelerimdeki Kullanıcılara Reklamlaraya tıklayın diyerek Büyük bir hata yaptım ve kapatıldı..
Günlerdir burda ve Başka başka Alanlarda bilgi topladım 3 Gün sonunda Telif alan Bir Videoyu Uğrasarak Geçirdim..
Sorularıma gelmek istiyorum SORULARIM Şimdi Böyle Telifden geçirerek 1 gün 2 gün Tutup sonra silip kaldırsam kanalım kapanırmı
SORU 2 Böyle Bir Yöntemle Yapılabilcek en iyi işlem hangisidir. Yani Hangi alanda değerlendirirdiniz..
Hocam bu işe yeni başlıyorsan eğer hiç başlama bence geç kalmışsın bu işte de sona gelindi artık yapılmaz youtube sağolsun günlük 3 - 5 kanalım sorgusuz kapatılmaya başlandı hiç birinde de telif sorunu yoktu geçen sene kazanan iyi paralar kazandı bu sene herkes isyanlarda saç baş yolduruyor youtube bilgine

Royna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
telif gelmediği sürece kanalın kapanmaz
Nasıl kapanmaz hocam? daha az önce tertemiz 1500 aboneli, günlük 30K kanalım durup dururken kapandı

http://i.imgur.com/6I9E5Pq.png