santos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de iki gündür arıyorum, bulamadım. Rica etsem birisi anlatabilir mi? Moniker'de domain yenileme nasıl yapılır?

Hatta başka firmayı transferi anlatırsanız çok daha müthiş olur.
Banka hesaplarına Swift ile havale gönderiyorsun kardeş. 10 dolarlık domain için dünyanın parasını ödedim.20 gün kadar havalemi onaylamamışlardı bende dekontu Icann e bir şikayet e-mailim ile gönderdim. Ertesi gün ödememle beraber hesabım onaylandı ve oradan domainimi direk transfer ettim.

Hesap onaylatmanın diğer yoluda telefon açmak yada onlara kendini arattırmak olacaktır. Ancak şöyle söyleyeyim ben bu yöntemleri denedim telefonu açan da olmadı arayan da olmadı.

Şimdiden Allah sabır versin diyorum.

Diğer postları da okudumda şunu sormak istiyorum, yerli firmalar 1 gün geç cevap verseler ateş püskürürsünüz ama bu firma 4 gün cevap vermeyince bunu nasıl makul karşılayabiliyorsunuz. Domain yenilemenin o şekilde olduğunu bende biliyordum. Ama yeni panele geçişte pek çok hesabı onaysız konuma getirdiler. Ve bu konuda kimseye haber de vermediler. En azından bana böyle bir bilgi ulaşmadı.

İnanın sizi anlamakta güçlük çekiyorum. Geçtiğimiz yaz sonu da OVH bütün Türk kullanıcıların sunucularını hiçbir bilgi vermeden yedek dahi almalarına izin vermeden sorgusuz sualsiz kapatmıştı. Bugün forumları okuyorumda hala OVH'tan insanlar hizmet almaya çalışıyor. Gözlerime inanamadım. Neler ettiler hala millet peşinden koşuyor. Yorum yok.