Mevcut sunucumu taşıtmak istiyorum. Kurulum ve taşıma işlemini yapacak firmalar teklif verirlerse sevinirim. Düşük bütçeli olması da gerekiyor.
mevcut kullandığım vds özellikleri
disk:25GB
trafik:Limitsiz
ram:2 GB
not: içinde 3-4 tane iş yapmayan xyz site var.
Merhabalar TolgaKSR,
https://www.r10.net/vps-hosting/14040...ol-paneli.html
Kampanyamızı inceleyebilirsiniz.
FiberBackup ve Console Avantajları ?
Console üzerinden tam yönetim yapılabilir. ( Yeniden başlatma, Açma , Kapatma , Yeniden Kurulum , Serial Konsol , Günlük Kaydı , Network Yönetimi , TUN/TAP , PPP , Hostname , API, İstatistikler
IPv4/IPv6 Yönetimi , Bellek , VSwap , Bant genişliği , İşletim Sistemi , Erişim Yönetimi vb. )
Haftalık sunucu yedeklemesi ( İşletim Sistemi Dahil )
Her cumurtesi günü yedek müşteriye hariçi disk bağlantı üzerinden iletilir.
Sunucu Monitör ile siz olmadığınız zamanlarda UPTİME oranlarını takip edebilirsiniz. ( Email ve SMS ile sunucu hat durumu veya kapanma/tekrar acılma gibi bildirimleri anlık olarak alırsınız. )
Sipariş 7 Saniye'de Aktivasyon !
Sunucu sipariş verildiği an itibari ile ödeme beklenmeden aktivasyon işlemi sağlanır. Bu sayede müşteriler 15 dakikalık bir test imkanı yakalamış olur.
Aktvasyon sonrası 15 dakikalık ödeme talimatı beklenir ödeme yapılamadığı taktirde sunucu durdurulup formatlanır.
Sipariş esnasında seçilen EK: Kontrol paneli ve bileşenler ödeme sonrası kurulmaktadır. İlk kurulum Default seçilen işletim sistemi ile gelmektedir.
Dilediğiniz zaman bir üst pakete sorunsuz geçiş yapılabilir. Tüm kaynaklar yükseltilebilir.