Hastanede yattığı bilgisini mesaj ile aldığı mı söylemişim farkındaysanız.
Daha düne kadar siz de bu arkadaş ile skype'tan ya da telefonlarından görüşmüyor muydunuz? Sunucu alırken kimliğini hiç sormadınız mı? Benim bildiklerimi sizde biliyorsunuz.
Yakın arkadaş olmakla bir ilgisi yok. Herhangi bir rahatsızlığı olan uzaktan tanıdığınız bir kişi bile olsa eğer yapabileceğiniz bir şey varsa yapmaz mısınız? Bu da öyle bir durum.
Eniştesi ile birlikte geldiler ve muayeneye gittik. Sorun bendensel değil psikolojik idi. Bunu yazmak istemedim ama kendisi ortaya çıkmadığı için artık mecbur kaldım. Arada sunucuların durumunu konuşma fırsatı oldu ve buradaki durumu sordum. Hepsi bu. Ardından çekip gittiler.
Benim adımı verme konusunda serbestsin. Çünkü konunun benimle hiç bir ilgisi yok ve ben de alacaklıyım. Ama bir konuda ben kabahatliyim. Sadece kendimi kurtarmak yerine hepinizin adına uğraştım. Bir de bunu buradan yazdım. Gerçekten buna pişmanım. Keşke sadece kendi başımın çaresine baksaymışım. Değmezmiş....
ya gercekten bu yazdıklarınıza kendınız ınanıyormusunuz ? yok pisikolojikmismis te oymusmusta buymusmusta bla bla baska bısey degıl diyelim ki yazdıklarınız dogru burda hickimseyi serkanın durumu ilgilendirmez bende dahil adamı 3 yıldır tanımama ragmen herkezi burda magdur etti mi etti
ölmediği sürece hesabını vermez zorunda eger hasta diyor iseniz kı hikayeden baska bisey degil bu hastalık olayı tek uzuldugum konu bu adamın yaptıklarının yanına kar kalacak olması vede netsunucu kapanık comsunucu ıle 3-5 ay sonra donucek olması en cok buna uzuluyorum bizde keklendigmiz keriz yerine kondugumuz vede cebimizden cıkan paradan olucaz bu kadar basit olur demek dolandırma isleri ohhhhhhhhh ne guzel