MustafaGok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hastaneye değil, doktora gittik dedim. Sizde olandan fazla bende bilgi yok dedim. Ben de müşterisiyim dedim. Bir daha bana bu konuda bu şekilde yazan olursa gerçekten ağır sözler yazacağım. Nereden bulaştım yahu bu konuya.
Benim sunucum geçen ay içinde iki kez kapandı. Birincisinde 1 gün ikincisinde ise 2,5 gün kapalı kaldı. Bu süreç içinde geçen para alışverişlerinden ise hiç bahsetmiyorum bile. Şimdi de her an kapanabilir. O nedenle ben de sunucumu taşımaya çalışıyorum. Artık beni bu konunun dışında tutun. Gerçekten çok bunaldım.
Merhaba;
OVH yada diger tüm firmalar ödeme aksaması durumunda genelde sunucuları toplu sekilde hepsini kapatır. Tıpkı Serkanın suanki durumunda oldugu gibi. Sizinkinin acık olma ihtimali söz konusu normalde degildir. Tabi farklı bir hesapla sizinkini siparis verdiyse kapanmamıs olabilir.
Sizin sunucunuz acıksa siz burada mesaj yazmakla ugrasacagınıza yedeginizi biran önce alın. Burada herkes bi sorumlu arıyor. Fakat asıl sorumlu savcılık.

OVH kapattıgı sunuculara maksimum 4-5 Gün sonra format atmaktadır. Ki Serkan sicilli OVH ta, Serkandan zaten OVH alınmaz üste yazmıstım. Gün gelir bu mesajımı ilerde hatırlamak istemiyorsanız farklı firmaya geçin. OVH saglayan farklı sorunsuz firmalar var.

Örnek:
https://www.r10.net/sikayetim-var/139...ayetciyim.html