R10 yönetiminden bu fake adresin banlanmasını istiyorum. İleri zekalı arkadaş bizi kandırmaya çalışıyor . *********** serkan umarım karşıma çıkarsın !
Bİlen varsa bu dolandırıcının TC si adresi , adı soyadı , adresi, vs vs benimle paylaşsın.
Sen benim ne uğraşıyorsun kardeşim. Derdin benimle mi??? Kaç kere yazdım okumuyor musun???
Saldıracak adam arıyorsan o ben değilim. Kim seni sıkıntıya soktuysa git ona saldır.
Benim adresim ve cep telefonum hesap bilgilerimde var. r10.net yönetimi isterse bana direkt olarak ulaşabilir.
Ben fake değilim ama sen terbiyesizsin. Neredeyse baban yaşındayım senin. Doğru düzgün yaz ben de doğru düzgün cevap vereyim. Neden efendice yazınca anlamıyorsun???
Tekrar ve son kez yazıyorum;
Serkan benim arkadaşım falan değil. Sizin gibi ben de müşterisiyim. Cumartesi günü o bana geldi ve doktora gittik. O zamandan beri ben de ulaşamıyorum kendisine. Benim de sunucum var ovh'ta Serkandan aldığım. Bugün yarın kapanacak. Ben de sıkıntıdayım en az senin kadar. Tek derdim kendi sunucum olsaydı burada yazmak yerine Serkan ile buluştuğumuzda sunucumu kurtarmanın peşine düşerdim. Sizlere de bir faydam olsun dedim ama gerçekten pişman oldum. Keşke kendi başımın çaresine baksaymışım.
En son bugün için söz vermişti. Ama hala ortada yok. Artık bu saatten sonra benim de sizlerden farklı söyleyebileceğim bir şey yok.
Bilen varsa TC'sini adresini vs bize de versin. Çünkü ben de bilmiyorum.
Artık bu konuda beni rahatsız etmeyin lütfen. Şu anda sunucumu taşımanın derdindeyim ben de...