Eğer adamsan Serkan sadece yedeklerimizi almamıza yardım edersin. Artık parasında değilim sadece emeklerim orda ve yedekleri elimde değil. Lütfen sadece yedekleri almamıza izin ver...
Bence vakit kaybetmeyin bosuna. 6 Ay, 1 Yıl önceki eski yedeginiz dahi olsa kurup sitelerinizi aktif edin. Olursa sansına yedeklerinizi alırsanız yeniden kurarsınız. Serkanın kısa süre önce tüm OVH sunucuları OVH tarafından kapandıgında zaten güvenini kaybetmisti. Bizim o zamanlar Dedicated sunucumuz kapanıp 6 Ay önceki yedekle devam etmistik. Müsteri kayıtlarımız hersey silinmisti. OVH ile Fransızca, Almanca, Inglizce yazısmamızda fayda etmemisti. Sonrasında ise Dedicated sunucumuzu farklı firmaya tasımıstım.
Suanda yine benzer sorunlar yasanmıs. Açıkcası konuda olan bitene şaşırmadım. Serkan eskiden şerefli iş yapardı, kaliteli iş yapardı. Eğer birlesme ihtimaliniz varsa savcılıga sikayette bulunabilirsiniz. Hatta sikayet eden birden fazla kisi olursa dosyalar birlestirilip daha cabuk islem gerçeklesir. Bazı kisilerin mesajlarındaki acıtasyona ise gerek yok. Hastaneye yada doktora yürürerek giden kisi sunucularıda aktif edebilir. Sorun kesin maddidir. Sunucuların ödemesi yapılmadıgı icinde sunucular askıya alınmıstır kesin. Birkac gün icinde genelde 4-5 gün icinde dönüs yapılmazsa datacenter sunuculara format atar zaten.
Ayrıca Serkanın banka hesap numarası var, sitedeki telefon numarası ofis adresi var. Hesap numarasından savcılıga sikayette bulundugunuzda anasının kızlık soyadına kadar bilgilerine ulasacaklardır. Serkana ulasmak icin bu kadar ugrasmayın. Yasal yolla hakkınızı arayın.