Benden de borç para istemişti, dişçiye gideceğini söylemişti, paraya sıkışığım vs diyip 650 TL borç almıştı. 2 3 gün içinde öderimd emişti ve ben de adamlığımdan eksiye düşüp borç vermiştim. 1 ay ses çıkmadı kendisinden, bu süre zarfında sunucum kapandı, cpanel lisansımın süresi bitti, 2 3 gün ulaşamadım. Telefondan aradım kapalı mail atıyorum cevap yok ticket cevap yok skype cevap yok. 2 gün sonra halletti, sunucu parasını ödemedim borcu o şekilde kapattık ve salak gibi güvenip çalışmaya devam ettim. Şimdi de hepten gitti sunucu. Ben bidaha sorun yaşarsam anında taşınacağım diye kendime söz vermiştim ve daha sorun başlar başlamaz başka bir firma ile görüşüp yedekleri restore ettirip taşındım.

Kendisi eskiden adam gibi adamdı ancak bu son hareketleri ile çok kişiyi madur etti. Ben de onların arasındayım. Ayda verdiğim 600 lira sunucu parası, 10. gününde kapanan bir sunucu. Hakkımı helal etmiyorum sana Serkan efendi, azıcık adam olsaydın bu kadar adamı madur etmezdin. Hele bir de yalanına ortak olan bir arkadaş var ki ona ayrıca üzülüyorum.

Dostum hastaneye beraber mi gittiniz? Gittiyseniz gittiğiniz hastanenin adını, serkanın telefon numarasını buraya yaz, yazmıyorsan apaçık yalancının önde gidenisin. Yok hepimiz maduruz falan bu ayakları geç, çocuk yok karşında. Birine dişçiye gidecem diyen, birine ankarada iş var diyen, birine ameliyat diyen bi adam var karşımızda, parasını ödediğimiz sunucular kapanmış, cpanel lisanslarımız kapanmış daha neyin hastanesi bu? Böyle iş mi yapılır? Adam olan böyle hareket etmez, demekki Serkan'da adamın zerreliği yokmuş. Çıkar elbet bi yerden acısı Serkan efendi, sana güvenip borç para veren bu kadar adamı madur ettin ya, çıkar elbet hiç merak etme.