MustafaGok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar,

Son mesajımda gerekli açıklamayı yaptığımı sanıyorum. Bu nedenle tek tek cevap vermek yerine toplu olarak bir cevap yazıyorum.
Benim Serkan ile olan ilişkim sizlerinkinden farklı değil. Kızgınlığınızı kesinlikle anlıyorum ama ben de sizlerle aynı konumdayım. Üstelik 3 yıldır çalıştığını söyleyenler var aranızda. Ben çalışmaya başlayalı henüz bir sene bile olmadı. Benimle irtibata geçen kendisidir. Yasaklı olduğu için burada yazamıyor. Ben de insanlık namına yardımcı olmaya çalıştım.
Hiçbirimiz Serkan ile çalışmaya başlarken birbirimizden onay almadık. Ortada bir sorun var ve bundan hepimiz etkilendik. Burada birbirimize saldırarak çözüm bulamayacağımıza göre düzeltmek için ne yapabileceğimizi konuşmak daha yerinde olur. Bu bağlamda ben elimden geleni yaptım. Bir araya geldiğimizde burada belirtilen sorunları kendisi ile konuştum ve acilen müdahale etmesi konusunda gerekenleri söyledim. Ardından kendisinin söylediklerini de burada sizlerle paylaştım. Umarım sözünü yerine getirir ve en geç yarın bu duruma müdahale eder.
Benim yapabileceklerim bu kadar. Lütfen artık eleştiri oklarınızı bana değil kendisine yöneltin. Bu konunun sorumlusu ben değilim.
Yapıcağınız şey hastane adını vermek telefon numarasını vermek. Bizden dolandırdığı paraları öyle kolay yiyemez. Sen biraz bizi anlıyorsan arkadaşın numarasını ver de bir konuşalım.