Adsense banlı bir domain aldım. Hangi sebepten ban yediğini bilmiyorum.
Whois bilgileri doğal olarak değişti. Yeni bir hostingle eski site ile ilgisi olmayan politikalara uygun bir site açtım. Siteyi açalı yaklaşık 6 ay geçti. Adsense reklam kodlarını ekleyip.
Reklamlarımı göremiyorum Bağlantısını doldurup başvuruda bulundum. Hatta bu işlemi 5-6 defa yaptım. Her seferinde aynı cevap geldi.

Gelen Cevap

Alıntı
Sayın Yayıncımız,

AdSense Müşteri Desteği ile bağlantı kurduğunuz için teşekkür ederiz.

Kayıtlarımız, program politikalarımızla ilgili bir veya daha fazla ihlalden dolayı www.********.com adresine reklam sunumunun devre dışı bırakıldığını gösteriyor. Daha ayrıntılı bilgi için AdSense hesabınızın Politika ihlalleri bölümüne bakın.

Gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra, doğrudan politika uzmanlarımıza bir itiraz formu gönderin.

İtiraz formu gönderemiyorsanız, bu sitenin AdSense programına katılımını şu anda yeniden değerlendiremeyiz. Sahip olduğunuz başka siteler varsa bu sitelerden politikalarımıza uygun olanlara reklam kodu yerleştirebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Google AdSense Ekibi
Fakat bu mailde belirtilen itiraz formu bende açılmıyor. Sanırım reklam durdurulma ihlali benim hesabım üzerinden olmadığı için
Aldığım uyarı
Alıntı
Hesabınız için reklam sunan hiçbir site devre dışı bırakılmış değildir. Bir sitede reklam sunma konusunda hâlâ sorun yaşıyorsanız, lütfen sorun giderme belgelerini okuyun.

Eskiden açıklama yazabildiğimiz ve mail atabildiğimiz bir form vardı. Sanırım bu kalkmış. günlük 25 doların altında kazancı olanlar ile mail ile destek sağlamadıkları yazıyor bir yerlerde.

Ben yine de adsense-tr@google.com ve adsense-support@google.com adreslerine mail attım. Fakat sadece otomatik cevap geldi.

Gelen cevaptan yanıt vermeyecekleri gibi bir anlam çıkardım.
Gelen otomatik cevap
Alıntı
Merhaba,

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

AdSense, yayıncıların kendi başlarına kullanabilecekleri bir üründür. Sorununuzu çözmek için AdSense arayüzünde, Yardım Merkezinde ve kullanıcı forumunda yer alan kaynakları kullanmanızı öneririz. Yardım Merkezimizde, AdSense'le ilgili detaylı bilgi bulunmaktadır. Konulara göz atmanızı ve varsa sorularınızın yanıtlarını aramanızı öneririz.

Çözmeniz gereken bir sorununuz varsa, Yardım Merkezimizdeki Sorun Giderin bölümümüzden başlamanızı öneririz. Bu bölümde, sorunuzun yanıtını hızlı bir şekilde bulmanızı sağlayacak şekilde tasarlanmış sorun gidericiler bulunmaktadır.

Sorun Giderin: http://support.google.com/adsense/bi...answer=1190804

Ayrıca, hesabınızda işlem yapmamızı gerektiren belirli sorunlarla ilgili olarak bize ulaşmak için Yardım Merkezimizin AdSense Müşteri Desteği'ne Ulaşın bölümünü de kullanabilirsiniz.

AdSense Müşteri Desteği'ne Ulaşın: http://support.google.com/adsense/bin/request.py

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Google AdSense Ekibi
adsense-tr@google.com hesabına attığım maile cevap geldi. Yine olumsuz.

Alıntı

Kayıtlarımız, program politikalarımızla ilgili bir veya daha fazla ihlalden dolayı XXXX adresine reklam sunumunun devre dışı bırakıldığını gösteriyor. Daha ayrıntılı bilgi için AdSense hesabınızın Politika ihlalleri bölümüne bakın.

Gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra, doğrudan politika uzmanlarımıza bir itiraz formu gönderin.

İtiraz formu gönderemiyorsanız, bu sitenin AdSense programına katılımını şu anda yeniden değerlendiremeyiz. Sahip olduğunuz başka siteler varsa bu sitelerden politikalarımıza uygun olanlara reklam kodu yerleştirebilirsiniz.
Yine aynı açılamayan itiraz formu..

5 ay sonra tekrar remlamlarım görüntülenmiyor itiraz formunu gönderdim. 1 dk içinde aynı olumsuz e-posta geldi.

Alıntı

Kayıtlarımız, program politikalarımızla ilgili bir veya daha fazla ihlalden dolayı XXXX adresine reklam sunumunun devre dışı bırakıldığını gösteriyor. Daha ayrıntılı bilgi için AdSense hesabınızın Politika ihlalleri bölümüne bakın.

Yorumlarda bir arkadaşın önerisi üzerine adwords hesabına 30TL yükledim ve banlı domain için reklam kampanyası düzenledim. (Fakat domain için reklam görüntülenmeye başladı. Sanırım bir sonuç çıkmayacak)
Harcadık bitti adwords bir değişim olmadı

adsense-tr@google.com mail adresine tekrardan ayrıntılı bir mail attım.
adsense-support@google.com mail adresine ingilizce olarak bir mail attım.

Maillerin hepsine olumsuz sonuç geldi.

Son olarak sanırım çözüme gidecek yolu buldum aşağıdaki link vasıtası ile itiraz formu açılamayan başvurular için farklı bir link var!!!

https://support.google.com/adsense/c...y_unable&cft=3

Buradan başvurdum sonucu paylaşacağım.
08.2015 Sonuç yine olumsuz.

Ara ara aklıma geliyor. Yine başvurdum yukarıdaki forma(Politika ihlaline ilişkin yeniden inceleme isteği gönderilememesi formu)
06.2016 Sonuç olumsuz aynı yanıt
bu sitenin AdSense programına katılımını şu anda yeniden değerlendiremeyiz.

Ve mutlu son tam 2 sene sonra dün yine aklıma geldi yine başvuru yaptım.

Bugün gelen cevap zaten adsense reklamlarının görüntülendiği yönündeydi. Hatta kendimden şüphe duydum Allahtan reklam kodunu sayfadan kaldırmamıştım 2 yıldır. Adsense hesabıma girip site görüntülenmelerini kontrol ettim. Bugün başlamış görüntülenmeye...

Aslında çok hitli bir site de değil ama takıntı olmuştu ben kurtuldum darısı sizin başınıza

Eğer domain sizin hesabınızdayken banlanmadıysa ve adsense hesabınız üzerinden itiraz bildirimi yapamıyorsanız aşağıdaki bağlantı ile çözüm bulabilirsiniz.

https://support.google.com/adsense/c...y_unable&cft=3