Bazu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nasıl bir hastaneyse artık, ameliyat oluyor ama skype sürekli açılıp kapanıyor(dışarı modunda), ama gel görelim müşterinin bu durumdan haberi yok.

Ben dahil bir çok kişiden borç para ya da 2-3 aylık vds ödemesi isterken nedense ameliyat olucam para lazım demiyorda yok araba sanayide yok bilmemne diyor.

OVH den dedicated sunucu kiralıyor ama daha sunuculara program bile kurulumu yapmadan sunucular kapanıyor ne hikmetse.

Cpanel lisanslarını 2-3 aydır güncellemiyor, ancak ticket açınca gidip lisans alıp güncelliyor. Onu bile son ay 1 aylık almamıştı 15 günlük almış.

Hayır, kendimi inandırmak istiyorum ama şu yukarıda yazdıklarımdan sonra nasıl inanabilir insan ?
bendende borc para istedi daha once vermistim ancak bu sever guven vermedigi icin vermedim ama yinede lazımsa isini gorecekse 2 aylık vds odiyeyim dedim onunda degeri 400 tl civarina sonuc ortada buraya sadece bizler yazıyoruz birde kim bilir kac kisi dediginiz gibi ya 2-3 aylık odemistir yada borc vermistir sizin gibi buyuk vurgun yapıp sanıyorum ki kacti elbet cikar kokusu yakında tr de olsam savciliga bile gitmeyi dusunurdum 6 yıldır bu forumdayım ilk kez boyle birsey basıma geliyor ustelik itina ile bos zamanlarımda sikayet konularını okumama ragmen yarın bir gun dolandirilmamak icin ama demek oda para etmiyormus bunuda anlamıs oldum serkan efendi sayesinde