Öncelikle Merhabalar, Forumda yeniyim WRZ serbestmi değilmi bilmiyorum.Eğer yasaksa uyarrsanız konuyu düzenlerim.Domain Godaddy de kayıtlıdır.Şuana kadar hiçbir sıkıntı felan almadım.Okullar açılıyor.Anadolu Lisesi ogrencisiyim.İlk dönemi kötü geçirdik 2.dönem düzeltmek istiyorum.Site için VDS aldım.Hala süresi var (20Gün ).Saglam bir teklif verirseniz satabilirim.İyi FORUMLAR

Site adresi: hileliapkindir.com
Site için istenen fiyat: 50 TL (120TL DEN DÜŞÜRDÜM,WHMCS Lisansı ALICAM TAKAS OLUR )
Sitenin aylık getirisi:Adcash yeni koydum 1,5 Euro kazandırmış.Buton reklamları almadım daha satılmazsa alıcam.
Sitenin açılış tarihi:25.10.2014 Domaini kayıt ettirdiğim tarihdir.Faaliyete geçirdiğim ay Ocak 2015dir (okullar kapandıktan sonra açtım)
Kategori, sitenin içeriği nedir:Hileli apk indirme
Günlük hit sayısı: https://i.hizliresim.com/9RZ8zr.png (Son 3 gün ) 7.Şubat sabahtan alınan görüntü.
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 yandex ) : %85 Google %5 Diğer %10 SM
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Host 1 ay dahildir.Kendi resellerimden olduğundan sağlamıycam.Tüm içerikler dahildir.
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: wp dahil
Yazılım lisans sonlanma zamanı: wp sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: herhangi bir sıkıntı sorun yoktur.