Buradan Devam: -> Unlimited Organik Instagram Follow/Unfollow/LIKE Botu v3 - Windows/Linux/Macos

Merhabalar, Unlimited Instagram Takip Botunu sizlere tanıtmak istiyorum.

Programın Mantığı:

Arkadaşlar instagramda en mantıklı takipçi kasma yöntemi sizin profilinizle ilgili profillerin takipçilerini takip etmektir. Çünkü o profili takip eden kullanıcılar o alana ilgi duyduğu için sizin takibinize geri dönme ihtimalide oldukça yüksek olacaktır.

Bu programda sizlere hedeflediğiniz kitlede ki, yüksek takipçi sayısına sahip hesapların takipçi listesini tek hamlede çekerek onları otomatik takip etme imkanı sunmaktadır.

Programın Özellikleri:
  • Takipçi listesini çekmek istediğiniz hesapların takipçi listesini tek hamlede sisteme kaydeder ve sizin kullanımınıza sunar.
  • Yine aynı mantıkla önce sizin takip ettiğiniz kişileri çeker.
  • Çektiğiniz takipçi listenizi ilk takip ettiğinizden başlayarak son takip ettiğiniz kişiye kadar siz uygulamayı durduruncaya dek takipten atar.

Programın Bedeli:
  • Aylık üyelik 150 TL
  • Haftalık üyelik 50 TL
  • Ödemeler banka havalesiyle alınacaktır.
  • Para iadesi uygulamanın çalışmadığını göstermeniz şartıyla sizde kaldığı gün sayısı ve banka masrafı hesaba katılarak yapılacaktır.

Program Tanıtım Videosu:

https://www.youtube.com/watch?v=czoI...ature=youtu.be

Programdan Kareler:

İletişim:
Telefon: 0 (543) 743 0744

Not:
  • Instagram hesabı 1 ay dan yeni olan kullanıcılar için ve 20'den az paylaşımı olan hesaplar için uygun değildir.
  • Test etmek isteyenler için saatlik hesap açıyordum fakat suistimal oluyor teamviewer ile bana bağlanıp bakabilirsiniz.

Sağlıcakla kalın.

.