Merhaba,

Daha önce bugün için Serkan ile buluşup benim tanıdığım bir uzman doktora gideceğimizi yazmıştım. Bugün akşam üzeri Serkan ve eniştesi ile birlikte doktora gittik. Gerekli tetkikler yapıldı. Doktor verdiği tedavinin düzgün uygulanması durumunda 1-2 haftalık bir sürede eski sağlığına kavuşacağını söyledi. Bu süreçte doktor ile görüşmeye ve tedaviyi uygulamaya devam edecek.
Hastalığı ile ilgili detaylar hakkında benim bilgi vermem doğru olmaz. İnş ileride kendisi gerekli bilgilendirmeyi yapar.

Çıkışta, burada yazılanlar ve sunucuların durumu hakkında konuşma fırsatımız oldu. Dönüşte r10'da yazacağım dedim. Daha önce söylediği gibi Pazartesi belki salı günü işleri ele alabilecek durumda olacağını ve ne gerekiyorsa yapacağını söyledi.
Benim izlenimim bu durumdan gerçekten rahatsız olduğu ve düzeltmek için çabalayacağı yönündedir.

Son olarak belirtmeliyim ki ben de Serkan ile geçen sene bu forumda tanıştım ve sunucu kiralama hizmeti almaya başladım. Bugün dışında sadece iki kez yüz yüze görüşmüştük. Bugünkü çabam Serkanın en kısa zamanda kendisini toparlayıp tekrar eskisi gibi işlerinin başına dönebilmesi içindir. Sizlerin de durumu bilmeye hakkınız olduğunu düşündüğüm için yazıyorum. Yoksa kimsenin sözcülüğünü yapmak gibi bir niyetim yok.