İnSiDe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam değerli yorumunuz için teşekkür ederim. İnternette birçok inceleme konularına baktım genelde batarya sorunundan bahsetmişler. Güncelleme sayesinde biraz düzeldiğini söylemişler. Zenfone 5 i kalkıp oyun oynayacak yada sürekli internette gezme amaçlı kullanılmayacak. Siz bir Zenfone 5 kullanıcısı olarak bataryayı nasıl değerlendiriyorsunuz? Ek olarak telefonun serisi nedir acaba ve sakıncası yoksa nereden satın almıştınız paylaşır mısınız? Ben n11 üzerinden almayı düşünüyorum uygun fiyatada buldum diyebilirim.
zenfoneasus.com'da hemen hemen hergün bilgi paylaşımında bulunuyorum. Öyle sanıyorum ki Türkiye'deki tek aktif Zenfone bloğu olmuş. Bu da yaptığım en geniş inceleme: http://zenfoneasus.com/asus-zenfone-...enis-inceleme/

Telefonu Hepsiburada'dan 700 liraya almıştım. Telefonun A501CG serisinden, 16 GB dahili hafıza, 1.6 Ghz intel atom işlemci, 2 GB bellek barındırıyor. Telefon normal kullanımda bir günü rahat çıkarıyor. Pilden çok fazla şikayet eden biri vardı, yaptığı yorumlardan birini görünce şikayet edenlerin hangi kafada olduğunu anladım. Şunu demişti "2 saat Asphalt 8 oynayıp 1 saat internete girdim mi şarjı hemen bitiyor, günde iki kez şarj ediyorum"