Elves adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet sunucu kiraladik.1 is gun icinde teslim ederiz dediler 3 gunde verdiler normal dedik sesimizi cikarmadik anca sagladiklari koruma dun verdikleri ipleri testler sonucunda basit bir yontem seklinde rakiplerimiz bizimle dalga gecer gibi sunucuyu kapa ac yaptilar.Zaten musteri memnuniyetleri 0 hele iki tane teknik destek var ikiside birbirinden bilgisizdir.Cahit beye tessekkur ederim, ozellikle sonradan kendileri ilgilnmeye basladi.Uzun vadeli calismayi planliyordum ancak bu boyle devam ederse hizmetin suresi dolunca kendileriyle tamamen iliskimi kesecem.

IP adresleriniz değiştirildi sorun bitti süre eklendi diye biliyorum yanılıyormuyum ?
Konu türktelekomun koruma sistemi ile ilgili sıfır acılmıs ip bloklarında ids 'in algılama süresi 1 haftayı buluyor maalesef arkadasın problemi çözüldü


asimus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tüm gün aradım telefonlara cevap veriyorsunuz. Teknik Destek satış muhasebe kapalı. İş yapmak istemiyorsunuz sanırım. Ya da başka bir iş var. Şirket olarak telefona bakmanız gerek diye düşünüyorum.
Probleminiz giderildi gece saat 3 de kiraladığıız makine hemen teslim edildi stoğa göre alternatif ürün ve pae kurulumu istediniz yeniden makine tedariği yapılıp 24 saat dolmadan tüm isteklriniz tamamlandı 2 kere makine kuruldu yanılıyor muyum ?

furkanturkyilma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizi uyarmıştım bu konu hakkında Bende bir zamanlar Cahit beyden kampanyalı bir E3 almıştım, harddiski arızalıydı bunu bir türlü kabüllenemedi. Yapıcağı tek şey 200 lira bile olmayan harddiskin yerine yeni bir harddisk takmaktı. Sorsanız milyon liralık firmayım der. Garsonlara bile 100 lira para atıp çıkarım der. Geçmiş olsun.
Furkan bey teknik olarak konulara cok uzaksınız resim bile gözümün önünde mühendisllikte diferansiyel nedir bilir misiniz ? eğrinin altındaki alan birim zamanda yapılan işi gösterir. Ivme eğrisi, hız eğrisi altıdaki alanlar iş gösterir ve birim zamanda yapılan işi cıkartır. Gostermiş oldunuz grafiklerde bizim diskimiz 2 dk lık test boyunca 2000mb sn yazım yaparak 3-4 sn 10mb sn yazıma düşüyordu. Alternatif gosterdiğiniz ise 10mb sn ile iş yapıyordu stabil gidiyordu iş eğrisini istediğiniz mühendis ile değerlendirebilirsiniz. Ama kedi ulaşamadığı ciğere mundar der demeyi bence bir kenara bırakmalısınız 2 yıl oldu siz sektöre gireli hala cok ilerleyemediniz engin tecrube ve bilgilerinizi müşterilerinize sunarak daha çok büyümenizi ümit ederim zaten fiziksel sunucularda iade olmadığı halde iadenizi yaptığımızıda hatırlıyorum anlaşılan gün geçtikçe büyümemiz çok üzücü oluyor bazı firmalarca