Merhabalar.
Öncelikle belirtmek istediğim şey, ben ilk defa bu sitede bir konu açıyorum.
Umarım bir yerde herhangi bir hata yapmam. Kuralları elbette okudum.
Arkadaşlar. Emlak yazılımını KİRALAMIYORUM, SATMIYORUM, DEVİR ediyorum.
Yazılım EICRA yazılımıdır, geçen sene
ÇEK CUMHURİYETİNDE açtığım şirket için onlardan RESELLER PLANLARI hakkında uzun görüşme yaptım, elimde hazır onların şirketinden imzalı ve MÜHÜRLÜ Belge vardır. Onların Rızası ile bu yazılımı Kendi Markam adında Satmak, Kiralamak hakkına SAHİBİMDİR.
Ben onların Son sürüm yazılımını 3 adet Domaine DEVİR ediyorum. Sundukları TÜM özellikleri ve modülleriyle beraber.
Kurumsal ve Bireysel olarak kullanabilirsiniz. FATURA KESEBİLİRİM! Sorun değil. KDV ödeyen birisiyim.
Demoyu ister onların
sitesinden ister Benim
Şirket sitemden görüntüleyebilirsiniz.
Yazılımı onlardanda Alabilirsiniz. Tüm özellikleriyle beraber
$992.00USD satın alabilirsiniz.
Benim onlarla olan anlaşmam sayesinde,
692.00 dolara devredeceğim.
Üstelik 1 YIL ücretsiz Güncelleme hakkına sahip olacaksınız.
Lütfen sadece Ciddi kişiler irtibata geçsinler. İndirim yap kıyak yap gibi şeyler prensipim değildir.
NOT* (Eğer Videolu görüşme seçeneği ile bir Lisanslı Arkadaşlık Yazılımı olan varsa takas konusu değerlendirilebilinir.) Bu yazılım V.REZ DEĞİLDİR. Ben Sadece DEVİR EDİYORUM. Lisans anahtarı ile beraber.
Şu an
3 adet Lisans Anahtarım mevcut. Ondan sonra Diğer Yazılımlarla uğraşacağım.
r10 EKİBİ. Eğer dilerseniz Size onlarla olan anlaşmamı gönderebilirim. Onların imzaladığı ve mühür bastığı belgeyi atarak hiç kimsenin işine taş atmadığımı kanıtlaya bilirim.
Lütfen arkadaşlar DEMOları incelemeden mesaj göndermeyin. Ve sadece CİDDİ kişiler irtibata geçsinler.
Eğer şirket bilgilerimi isteyen veya görmek isteyen birisi olursa lütfen
bu adresten şirket bilgilerimi incelesin. Google sayesinde Çekçeden Türkçeye çeviri yapabilirsiniz.
Saygılarımla.