hız berbat paramı az daha alamıyordum tavsiye etmem
Yeni firmanız hayırlı olsun. itrader açıklamasına gerekeni yazmıştım.
Para iadesini siz söylediğiniz an bir kabul ettik. Lakin olay öyle değil şöyleydi.
------------------------------------
(her firma da bazen birkaç saat bazen 1-2 gün yavaşlama olabilir. Sebebi yedekleme olabilir, bir sitenn çok yorması olabilir. Ama sorun için firmaya bir zaman verilir.)
Bir hosting firması birkaç saat kullanılıp
önce iade et, (peki bugün içinde edilecek dedik)
sonra iade etme,
sonra tekrar iade et,
dur dur al bu da lafım dandik sunucu dandik hizmet deyip lafımı da diyeyim,
bitmedi bir de - itrader vereyim.
Ondan sonra sorunu aramızda çözelim deyin. Tamam dedim.
Halen - itrader ı tehdit eder gibi bekletip şirketimizin sorun çözüldüğü gün kullanım süresini başlatırız lafımıza o zaman 3 aylık aldığım hizmeti 3 ay ekleyin 6 ay yapın dediniz.
Yine bir şey demedim.
Ama bu kadarı da yeterli diye düşünüyorum artık.
Hız konusunda acayip sıkıntılar yaşıyorum bunun yanında WordPress ile de büyük sorunlar yaşadım.
Müşteri bilgilernize ulaşmam için lütfen ticket gönderiniz.
Sunucularımızda zaman zaman yavaşlık oluyor. Fiyatlarımız aşırı uygun geldiği için ne yazık ki hostingde barınmayacağını bile bile insanlar sitelerini hem de en düşük paket üzerinden yayınlamaya kalkıyorlar.
Fark ettiğimizde bu siteleri de mevctu sitelerden sorun yaratanları da askıya alıyoruz. Sistem tekrar dengeye ulaşıyor.
Ayrıca lütfen ama lütfen halen CPU, RAM, MYSQL vb sistem kaynaklarını kullanım miktarının sınırsız olabileceğini düşünerek hizmet almayın. Artık bir web sitesi sahibi olarak en azından bunların sınırsız olmadığını artık bilmelisiniz. Zaten sipariş verirken okuduğunuz sipariş hizmet sözleşmesi onaylamanız mecburi: bakın sözleşmede neler yazıyor: http://butur.net/hizmet-sozlesmesi