900 liraya aldığım Sony telefonu çok zorlayarak 350 liraya satmıştım. Bir daha asla Sony almam, aldırmam. Arada 1 sene geçtikten sonra telefonun fiyatı yarı yarıya düştü. Sony kadar Android kullanmasını bilmeyen firma varsa o da Samsung'dur. Şu an Asus Zenfone 5 kullanıyorum, hiçbir firmanın yapamadığını yapıp işletim sistemini sürekli güncel tutuyor, bunun yanında telefonun içinde gelen tüm ASUS bileşenlerini de Google Play üzerinden sürekli güncelliyor. Adamlar daha 3 gün önce ASUS Launcher'a öyle bir güncelleme verdiler ki, resmen yeni ücretli bir Launcher satın almış gibi olduk, ikon desteğinden yeni animasyonlara, parmak hareketlerinden, yeni renklere kadar her şey yenilendi.
Bugüne kadar 3 telefon değiştirdim, Asus gibi çalışan firma görmedim. Günümüzde yazılım ve performans ön plandaysa sanırım bundan böyle Asus telefonlarından şaşmayacağım. Zenfone 2'ye bakın, daha gelmeden fiyatıyla adından uzunca söz ettirdi.
Hocam değerli yorumunuz için teşekkür ederim. İnternette birçok inceleme konularına baktım genelde batarya sorunundan bahsetmişler. Güncelleme sayesinde biraz düzeldiğini söylemişler. Zenfone 5 i kalkıp oyun oynayacak yada sürekli internette gezme amaçlı kullanılmayacak. Siz bir Zenfone 5 kullanıcısı olarak bataryayı nasıl değerlendiriyorsunuz? Ek olarak telefonun serisi nedir acaba ve sakıncası yoksa nereden satın almıştınız paylaşır mısınız? Ben n11 üzerinden almayı düşünüyorum uygun fiyatada buldum diyebilirim.