Sitenizin Pagerank Değeri:0
Sitenizin Alexa Değeri: 328.567 (Türkiye: 6.667)
Sitenizin Günlük Tekil Hiti: 100 ile 140 arası
Sitenizin Yaşı:7 aylık
Sitenizin İçeriği: Genel kültür ve ansiklopedi
1(bir) Adet Tanıtım Yazısı Fiyatı: 10 TL.
Yazı sitenizde minimum kaç ay kalacak : 1 yıl süresince kalacaktır.
Ödeme Alabileceğiniz Yollar: İş bankası, Garanti ve Ziraat bankası (yalnızca iki tanıtım yazısı için paypal alabilirim. Bu nedenle lütfen danışınız.)
Ek Notlar: Eğer istenirse, şuradan görülebileceği şekilde site tanıtımı (Tanıtım sizin tarafınızdan yazılırsa, tarafımca düzeltilir. Eğer ben yazacaksam, bana belli başlı bilgileri vermeniz gerekir. (Sitenizi Vikipedi'ye ekler gibi düşünebilirsiniz.)) sayfası açılabilir. İstenildiği takdirde sitenizdeki bir maddeyi kaynak gösterebileceğim İngilizce Vikipedi'den çevirmemi istediğiniz bir içerik özgün şekilde çevrilir ve en fazla iki bağlantı ile siteniz kaynak gösterilebilir. Aynı şekilde vâr olan bir madde de (dofollow) iki kaynak gösterimi yapılır. Tanıtım yazıları alınır. Tanıtım yazıları bir yıl süre ile sitede kalır. Tanıtım yazısı bedeli 10 TL'dir. Ancak kopya tanıtım yazısı doğrudan yayınlanmaz. Tanıtım yazılarının daha detaylı olması için gerekirse ekleme yapılır veya özgünleştirilir.

Özgünlük konusunda hassas olduğumdan dolayı kopya tanıtım yazısı verdiğiniz takdirde düzenleme yapma hakkımı saklı tutarım.

Web sitemdeki tüm içerik nofollow'dur. Fakat tüm reklamlar ve tanıtım yazılarındaki bağlantılar dofollow olacak şekilde düzenlenecektir. Çok şey istemiş gibi gözüküyorum ama emin olun öyle değil. Kopya içerik konusunda hassaslığımı buradaki bazı kullanıcılar bilirler. Yıllarca Vikipedi'ye katkıda bulundum fakat oradan soğuduğum için bu sitede içeriğimi yayınlıyor ve MediaWiki düzenlemeleri yapıyorum.

Garanti, İş bankası, Ziraat hesaplarım bulunmaktadır. Paypal belirli bir miktara kadar kabul edebilirim. (Bu nedenle paypal ile ilgili lütfen danışınız.) Web sitesi 7 aylık ve dmoz kayıtlıdır. Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Reklam satışları için şuraya bakabilirsiniz.