Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Site ile ilglienildiği zamanlarda 400 TL getirdiği de oluyordu.Ben son halini sizlerle paylaştım.Siteni fiyatı normal gelirine göre az bile sayılabilir.3-4 aydır ilgilenemedimi de açıklama da belirttim.Haliyle hiç ilgilenilmeyen site de kullanıcı düşer.Bunda anormal bir durum yok.Siteye çalışıldığı takdirde 1 yıl içersinde parasını çıkarabilir.Genellikle siteler 2 yıllık geliri üzerinden satılır.İsterseniz pm yollayabilirim.Teşekkürler
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:54:04 -->-> Daha önceki mesaj 04:51:59 --
Merhaba mesajınız için teşekkür ederiz.Ama şöyle bir durum var Site ile ilglienildiği zamanlarda 400 TL getirdiği de oluyordu.Ben son halini sizlerle paylaştım.Siteni fiyatı normal gelirine göre az bile sayılabilir.3-4 aydır ilgilenemedimi de açıklama da belirttim.Haliyle hiç ilgilenilmeyen site de kullanıcı düşer.Bunda anormal bir durum yok.Siteye çalışıldığı takdirde 1 yıl içersinde parasını çıkarabilir.Genellikle siteler 2 yıllık geliri üzerinden satılır.Ciddi düşünüyorsanız 2 yıllık tüm adsense ve analyst kayıları var paylaşabilirim.Teşekkürler
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 05:05:57 -->-> Daha önceki mesaj 04:54:04 --
satış günceldir.