Merhaba,
kendi sitem üzerinden responsive html bootstrap tema satışı yapmayı planlıyorum. Themeforest ile yarışmak değil derdim ama kaliteli temalarla az da olsa kendi müşteri kitlemi oluşturmak. Tasarım olarak bootstrapthemeslab.com/tidy tarzında olacak temalar. Sayfa sayısı ve opsiyonları da hemen hemen bu şekilde. ayda 1 veya verilecek fiyata göre iki tasarımın css'e dökülmesini isteyebilirim. Psd tasarımları ben vereceğim. İşlerde jquery kütüphanesini şişirmemek, gtmetrix de açılış hızı olarak en az 90 almak, ve w3 açısından valid olması çok önemli benim için. Bir de themeforest ta gördüğünüz style switcher de eklenecek. Kullanıcının boxed, wide, renk opsiyonlarını görebilmesi için. Şu an hali hazırda bir ajansta çalışıyorum. Dolayısıyla başka gelirim olmadığından fiyat konusunda biraz hassas olmanızı rica ediyorum. Tabiki emeğin karşılığını fazlasıyla vermek isterim ama durumlar bu şu an. İlerde temaların satışından yüzde de verebilirim uygun fiyat veren arkadaşlara. Bana responsive psd to html işlerinizi, örnek tema gibi bi temayı kaç günde teslim edeceğinizi ve fiyatınızı pm atarsanız memnun olurum. Kolaylıklar herkese.