Samsung'dan illahllah ettim artık. S3 - S4- S5 hepsini sırayla kullandım çıkar çıkmaz aldım s5'de telefona çok para vermeye töbe ettim. İç anadoluda bi söz var çok yapmayla çok çocuk olmaz diye gerçekten çok para vermeyle olmuyo... Zenfone 6 büyük ama harika bi telefon. Isındığını daha görmedim. Ekran kalitesi düşük ama oturup pikselmi sayabiliyoz???? O derece sorun yok ses konusuna gelince bence ideal Vestel'in telefonu Venüs'de hiç çıkmıyo ama 1.400 TL o kadar oyun yükledim kassın diye ama kasmadı ilk gün herşeyi yükledim 10 GB dahili hafıza kaldı bana.

Daha ne lazım? tek sorunu Asus gibi bi firma nasıl bilgisayar bağlantısı kurmamış onu düşünüyorum? 13 Mb kamerası piyasasına göre çok çok iyi bana göre bu telefonun rakibi piyasa değerleri olarak bana göre rakipleri değil Ön kamera 2 mb ancak 5 mb fark atar. Fiyat rakiplerindeki..

245 ppi olarak görüntüleniyo.

Ekranı gorilla glas ile korunuyo ekranı mükemmel değil ama bu fiyata harika.

Tuşları ekranın dışında kalıyo vede ışık bulunmuyo en büyük eksiği bu.

Power vıar ekran çözünürlüğü kullanıyo eski ama yükseğini kullansa 1 milyara çıkar dediğim gibi pikselm sayamıyorsunuz. Arayüzü süper bust'u kendisi koymuş iconları çok güzel bana göre tam bi mühendis kullanışlığı var bana göre bu telefonuu mühendis oturmuş kendi kullanmaya tasarlamış.

Android 4.3 var güncelleme gelcek denildi.

Antutu testinde rakiplerinin çok üstünde pahalı telefonların arasına girmiş bi derecesi var.

En büyük eksikliği dediğim gibi otg yok... Bellek takınca çalıştıramayız.