1. WordPress Download Monitor
Download Monitor, bu eklentiler arasında en başarılı olanı diyebiliriz. Dosya yükleme, indirme linkini gösterme ve indirilme istatistiklerini tutma konusunda oldukça başarılı.
2. WP Download Manager
WordPress blogunuz için basit ama kullanışlı bir dosya yönetim eklentisi.
3. WP-Filebase
WP-Filebase, kategorilere ayırma, küçük resim(thumbnails) ekleme gibi özellikleri olan güçlü bir eklenti. İndirme hızını ve indirme limitini ayaralayabileceğiniz bu eklenti ile dosyayı bir yazı veya sayfa ile ilişkilendirebilirsiniz.
4. Drain Hole
İndirme istatistiklerini takip edebildiğiniz ve SEO dostu dosya linkleri oluşturan oldukça başarılı bir eklenti. Dosyaların eski versiyon bilgilerinini, son güncelleme tarihlerini gösterebilirsiniz. Dosyanın yeni bir versiyonunu eklediğinizde dosya bilgilerini blogunuzda otomatik olarak güncelleyecektir.
5. WP Document Revisions
WP Document Revisions, dosya yönetim ve versiyon kontrol eklentisi. Zaman sınırlı ve kritik döküman çalışmalarınızda dökümanı paylaşmak ve ekip olarak üzerinde çalışmak için kullanabilirsiniz.
WP Document Revisions 3 Ana Özelliği
Dosya yönetim sistemi (dosya yükleme- indirme, paylaşma ve istatistiklerini tutma)
İşbirliği aracı (Dosyanın taslağını ekibe dağıtma ve düzenlenerek diğer ekip üyeleri ile paylaşma)
Belge hosting çözümü (güvenli bir şekilde dosyanın kullanıcılarla paylaşımı)