Donanımhaber'de geçen aralık ayında kampanya yapmışlardı, sonra yoğunluğa dayanamayıp kampanyayı akşam bitirmişlerdi, bugün bana tekrar kod göndermişler aynı kampanyanın devamı niteliğinde aslında donanımhaber kodu ama sizlerle de paylaşmak istedim arkadaşlar

Kod: dhindirim

"%45 İndirim: “Taze Harman Kahveler”, “Taze Yöresel Kahveler”, “Taze Türk Kahvesi” kategorilerinde geçerli.
%25 İndirim: “Kahveni Harmanla”, “Taze Aromalı Kahveler” kategorilerinde ve “Isıya Dayanıklı French Press”
“5’li Harman Bitki Çay Tadım Paketi”, “5’li Siyah Çay Tadım Paketi” ürünlerinde geçerli.

***Kargo: Bu kampanyaya özel 25 TL’ye kadar “3” TL, 25 TL ve üzeri ücretsiz.

Firmanın yazdıkları...
Önemli Not: Gösterilen ilgiye karşılık vermek için sadece bu kampanyaya özel ve sadece kampanya sürecinde sitede yer almak üzere 3 çeşit özel yöresel kahveyi siteye ekledik ve tabi ki %45 indirim bu ürünlerde de geçerli. Eklenen kahveler: Ethiopia Limu, Colombia Peaberry ve Endonesia Sulawasi.

Not: Kahve gönderimleri için vakumlu ambalaj talep edilmişti fakat gönderimler en uygun saklama yöntemi olan valfli ambalajlar ile yapılmaktadır.
Gelen yoğun şikayetler üzerine e-gurme Sürat Kargo yerine Mng ile çalışmaya başlamıştır. "