tanermacit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bot mantığını sevmiyorum ama bu bence global bir proje, tebrik ederim ve kesinlikle İngilizce bir site ile Dünya geneline hizmet vermenizi öneririm.
Merhaba yorumunuz için çok teşekkür ederim, onure oldum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:52:32 -->-> Daha önceki mesaj 19:46:50 --

Recep48 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
üye olmak isteyorum nasıl olur hocam
Merhaba yüksek kullanım sebebi ile normal üye alımı durduruldu. info@botyap.com adresine almak istediğiniz paket ile birlikte mail atarsanız sisteme kaydınız sağlanacaktır.

Kadircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben bi demo alabilirmiyim. film sitesi ve dizi siteleri mevcut mu yoksa biz hemen bi site seçip bot ekleyebiliyormuyuz
Merhaba yüksek kullanım sebebi ile normal üye alımı durduruldu. info@botyap.com adresine almak istediğiniz paket ile birlikte mail atarsanız sisteme kaydınız sağlanacaktır.

Turgut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üyelik talebi gönderildi. Güzel bir sisteme benziyor
Teşekkür ederiz talebiniz sonuçlandı sanırım.

CagriEminoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
botyap açıldığından beri hesabım var ancak kullanmak bu haftaya nasip oldu. Tek kelimeyle harika. Sadece html temizleme konusunda biraz problem yaşıyorum(destek bildirimi açmıştım fransızca yemek tarifi botu için) birde wordpress in özel alan etiketlerini bulamıyorum belki destek bölümüne bununla alakalı bir bilgi eklersiniz.

1500 yemek tarifi için toplamda 60 mb harcamışım. Çok hesaplı. Kısacası teşekkürler Hakan Bey bu sistem için.
Merhaba çok teşekkür ederim yorumunuz için destek bölümüne en kısa zamanda ekleneyeceğiz.