hocam ben attyim staj zamanında günde 100 tane batırırdım bu meletten benide korkuturdu klindan ve bu çok ağırdır

iğneninizin kutusunda deposilin 1.2 veya 2.4 yazıyosa bunlar çok daha ağırdır koruyucu etkisi vardır ve ağrı gerçekten olur 1-2 gün ayrıca iğne donar evet ama bu size bir ağrı yapmaz enjektörden sıkarken ilaç donar ve gitmez bu normaldir bazen olabiliyor bu durumda iğne çıkartılır ucu değişir ve tekrar yapılır herhangi bir morarma vs de yokmuş dokudada sorun yoktur büyük ihtimal ayrıca yanlış vurulma sonucu oluşan ağrı siyatik sinir ağrısı olsa oda başta olur ve ayağa kalkamazdınız buda yok kısacası
ilaçın etkisi gerçekten 10 yılda sürekli vurunsan bile alerji dahi yapabilir en iyisi 1-2 gün bekle kolanyayla ovuştur bölgeyi hala çözülmediyse doktora gitmen en iyisi geçmiş olsun

Ayrıca iğne vurulduktan sonra yürümesi iyidir başı felanda dönmüyosa yayılması için iyidir buda baştaki ağrıyı geçirtir.Bu arada bende iğne vurulmaktan çok korkarım
Çok sağol hocam açıklayıcı bilgi için. Gerçi ilacın kutusuna bakmadım zaten orada kaldı. Şimdi ağrı geçti şükür.
Bacaktan vurulan penisilin gibisi yoktur, o gün o bacak iptal.
O daha kötü sanırım.
ilkez kez penisilin tattın sanırım, bir ara 2 öğün 3 lü karışık penisilin vuruluyordum, resmen topal oluyordum
Hayır hocam her sene farenjit yüzünden vuruluyorum ama sanırım bu çok ağır geldi. İlk başta iyiydi ama eve gelince kötü oldu.