TayfunYel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Makalenizi okudum ve oldukça alakasız ve mantık dışı buldum bunları ispatlayacak veya garanti edecek bir durum yok. Yanlış bilgile sunmayınız. Özellikle WHO is bilgisinden dolayı spam verip indexlenme me gibi bir durum olmaz. Google'nin bir ip'e ayrıcalık tanıyıp onu kara listeye almasına da sadece komik olarak düşünüyorum. Hatta en son cümlenizde aynı sektörde 100 tane sitede aynı WHO is bilgilerini kullanıp tecrübe edindiniz mi başarıya ulaşmanın münkün olmadığını öne sürüyorsunuz.

Ben aynı WHO bilgisine sahip 150 site kullanıyorum tamamen sorunsuz sıralamada iyi yerde olan siteler. İndexlemeleri oldukça hızlı 10sn. gibi kısa bir sürede, Söyledikleriniz ile uzaktan yakından ilgisi yok. Google ip durumuda şu şekilde olabilir aynı ip numarasında kullanılan sitelerden herhangi birinde güvenlik sorunu olabilir bu durumlarda aynı ipte bulunan diğer siteleride etkileyebilir.
öncelikle üslubunuz hoş değil ve rahatsız edici. Buraya yazdığım her şeyi tecrübe ederek yazdım, whois spam da zaten deneyimli seo uzmanları tarafından bilinir. Yazıda da belirttim zaten bilinmeyen bir spama düşme nedeni olduğunu.. siz de bunu bilmeyen kısımda yer alıyorsunuz. Aynı whois bilgileriyle bir sektörde 100 site açmak çok büyük risktir, eğer siz başarılı iseniz bunu devam ettirmenizi dilerim ama eğer birkaç sitenizde hata yaparsanız bunun diğer tüm sitelerinize whois nedeniyle hemen sirayet edeceğini unutmayın. Ben bununla karşılaşan bir çok kişiye yardım da ettim, bu tecrübeyi çok eskiden kendim de yaşadım. Ayrıca whois spam nedeniyle hiç indexlenmeyen bir siteyi bir kaç ay önce tam spamdan çıkardım hemen adını da vereceğim sitenin hemenkontoral.com. kullandığınız "mantık dışı, komik" gibi ifadeler r10 politikalarına ve ortamına yakışmıyor bence..konuya katkı sunmayacaksanız, bu şekilde tavırlarla gölge etmeyin lütfen.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:37:05 -->-> Daha önceki mesaj 14:37:20 --

@Tayfun Yel, Ayrıca bu linkteki arkadaşın yazısında da "Ceza, filtre veya manipulasyon yapmakla ilgili faktörler" başlığında whois spama yer verilmiş. her gün yeni şeyler öğrenmek doğal bir süreçtir, stres yapmamanı, sinirlenmemeni bir köşeye not almanı tavsiye ederim. Aşağıdaki linkin dışında bir çok yabancı makalede de bu konudan bahsediliyor zaten, ben sadece tecrübe ettiğim için burada dikkatinden kaçanlar için değindim.

https://www.r10.net/google-optimizasy...0-faktoru.html

yabancı bir kaynakta daha var..
http://www.searchenginejournal.com/2...gorithm/15457/ bu linkte
"Penalties, Filters and Manipulation: 12 factors" başlığı altındaki
9.madde "History of past penalties for this owner"